Startersdag Bevelanden 2017

startersdagTerneuzen004Op dinsdag 7 maart vindt de Bevelandse editie van de Zeeland Business Startersdag plaats. Na het succes van eerdere startersdagen organiseert Zeeland Business in samenwerking met de Zeeuwse Rabobanken wederom een bijeenkomst. Tijdens de startersdag kunnen (pre-)starters gratis kennis, informatie en contacten inwinnen om zo goed voorbereid van start te gaan of het jonge bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De dag omvat onder meer seminars, startersmarkt, buffet. De Bevelandse editie van de Startersdag wordt georganiseerd in samenwerking met de vijf gemeentes Noord-Beveland, Borsele, Goes, Kapelle en Reimerswaal.

 

Impressie startersdag

 

Aanmelden

Deelnemen aan een ZB Startersdag is een serieuze aangelegenheid en kost normaal  € 17,50 p.p. We kiezen er echter voor om de ZB Startersdagen in 2017 gratis toegankelijk te houden voor pre-starters, starters en jonge bedrijven.  Alleen is het optioneel mogelijk om tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van het broodjesbuffet en zijn de consumpties voor eigen rekening. Houd rekening met het meenemen van contant geld hiervoor (pinnen is niet mogelijk).
Schrijf je nu gratis in via het aanmeldformulier (of scroll door naar beneden).

 

Waarom ZB Startersdag:
Pré-starters
[ditty_news_ticker id=”11589″]
Bedrijven 0-3 jaar
[ditty_news_ticker id=”11668″]

Locatie

De Stenge
Stengeplein 1
4451 CZ Heinkenszand
Maak hier een routebeschrijving.


Programma 

Voorprogramma
17.30 – 18.30 Optioneel broodjesbuffet
17.30 – 18.45 Startersmarkt deel 1
Programma
Vanaf 17.30 Inloop starters
18.45 – 19.15 Opening en welkom door avondvoorzitter
Gesprekken met hoofdpartners

Burgemeester Gelok – Gemeente Borsele

Alex de Fouw, directeur Bedrijven Rabobank

Power-inspiratiesessie met Maurice van den Hemel en de redding van Lunchroom Serenitea Middelburg
19.15 – 19.45 Startersmarkt groep A
Ronde 1 seminars & workshops groep B
20.00 – 20.30 Startersmarkt groep B
Ronde 1 seminars & workshops groep A
20.30 – 21.00 Pauze plus startersmarkt algemeen
21.00 – 21.30 Ronde 2 seminars & workshops algemeen
Startersmarkt gesloten
21.30 tot 22.30 Startersmarkt
22.30 tot 22.45 Sluiting

Schrijf je nu gratis in via het aanmeldformulier.

 

Plenaire spreker

_MG_5816Maurice van den Hemel – All Insure

Maurice geeft in een korte powersessie een knallende afsluiting na de seminars. Zijn er simpele, praktische en direct toepasbare succesfactoren m.b.t. succesvol ondernemerschap? Jazeker! Op zoek naar inspiratie, richting, en vertrouwen? Dan is deze powersessie een absolute aanrader!

Maurice is o.a. eigenaar van het succesvolle en inspirerende (financieel) advieskantoor All-Insure te Wemeldinge. Maurice begeleidt al jaren met succes en plezier ondernemers. Op “de dag van het topadvies 2015”in Nijkerk was Maurice spreker als “best practice Nederland. Opvallend bij Maurice is de diversiteit aan kennis en ervaring waarbij (internationale) theorieën en de praktijk op bijzondere wijze gecombineerd wordt.

 

Hoofdpartner en standhouder

Rabobank-logoZeeuwse Rabobanken, hoofdpartner van de Startersdag
Je wilt een eigen bedrijf starten. Wat komt daar allemaal bij kijken? De Rabobank helpt je op weg met inspiratie, tips en handige tools. Bekijk welke producten je nodig hebt om succesvol van start te gaan met je eigen bedrijf. Ondernemingsplan schrijven: Een goed bedrijf begint met een goed plan. Rabo StartProof helpt je bij het schrijven van je ondernemingsplan. Zakelijke rekening openen: De zakelijke rekening is de basis voor het betalingsverkeer van je bedrijf. Als starter profiteer je een jaar lang van extra startersvoordelen.

 

Kennispartners / standhouders startersmarkt tot nu toe

Gemeente Goes Logo borsele tbv website logo-N-Beveland-vlakken-nw logo_gemeente_reimerswaal

Afbeeldingsresultaat voor gemeente kapelle

 

 

 

Gemeenten Goes | Borsele | Noord Beveland | Reimerswaal | Kapelle

De Bevelandse gemeenten werken intensief samen op het gebied van onder andere ICT, Sociale Zaken, Informatievoorziening en Personeel en Organisatie. Ook op het gebied van Economische Zaken vinden deze gemeenten elkaar. Op de Startersdag zijn de gemeenten Goes, Borsele, Noord-Beveland, Reimerswaal en Kapelle om informatie te geven over ondernemen in de regio.

Belastingdienstlogo-belastingdienst
Begin goed voorbereid met uw eigen bedrijf. Ontdek tijdens de startersdag wat u moet doen voor de Belastingdienst: hoe het zit met uw aangifte, administratie, DBA, auto, facturen en aftrekposten. Kundige adviseurs van de belastingdienst zijn aanwezig voor het antwoord op al uw belasting gerelateerde vragen. Wilt u weten welk belastingvoordeel u als starter hebt?  Overleg met de aanwezige adviseurs over het startersvoordeel  en voor welke fiscale regelingen u in aanmerking komt!

 

UWVlogo-uwv
Deskundige uitvoerder op het gebied van werknemersverzekeringen, arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening. Wanneer je vanuit een uitkering wil starten met een eigen onderneming; kun je bij het UWV terecht voor informatie, begeleiding en oplossingen bij financiële vraagstukken. Deskundigen vanuit het UWV zijn aanwezig tijdens de Startersdag.

 


Design your own lifestyle – 4 ever balancedesignyourownlifestyle
Wij werken met het model van de toekomst, dat jou de verwachting kan geven voor Succes! Wil jij ook graag ondernemer zijn met een bewezen trendy verdienconcept. Met onze producten voor een Industry leader, die niet onderhevig is aan crisis, en waarbij promotie gebeurt op basis van mond tot mond reclame!
Daarnaast werken we met een onlinesysteem, een marketingstrategieën een kant en klaar bewezen trainingsprogramma! Onze grote troeven zijn, risicoloos ondernemen met een lage investering en een toekomstgericht geschiktheidscriteria. Wij willen jou graag uitleggen wat het voor jou kan betekenen en hoe ook jij een succesvolle business kan uitbouwen.

 

NHI OpleidingenNHI opleidingen
biedt u een zeer compleet aanbod aan opleidingen en korte cursussen. Of u nu kiest voor een klassikale studie of een opleiding op maat, NHI levert professionele kansen om uw carrière de juiste boost te geven.

Als u kiest voor een opleiding van NHI heeft u de zekerheid van kwaliteit. Docenten met een ruime praktijkervaring, moderne faciliteiten en grote flexibiliteit maken dat de opleidingen van NHI al jaren hoog staan aangeschreven bij het bedrijfsleven in Zeeland. NHI: een goede investering in uw toekomst.

 

ABAB Accountants
ABAB is een allround accountancy- en adviesorganisatie en onderscheidt zich door haar brede dienstverlening en klantgerichte aanpak. Voor al uw financiële, fiscale en ondernemersvragen kunt u bij ABAB terecht. Het Zeeuwse team van ABAB bevindt zich in Goes en Terneuzen. Twee goed bereikbare locaties waar klanten altijd welkom zijn. Maar ook een mooie uitvalsbasis om bedrijven lokaal te kunnen ondersteunen. Het team weet wat er in Zeeland en omgeving speelt, wat de ontwikkelingen in diverse branches zijn en wat dit voor haar klanten betekent. Gecombineerd met een goede dosis Zeeuwse mentaliteit is het team volledig betrokken bij het Zeeuwse bedrijfsleven. Voor meer informatie: www.abab.nl.

 

Anneke Veronica PhotographyLogo AV
Een professionele profielfoto voor social media die bij u past en laat zien wie u als ondernemer bent is erg belangrijk. Zie het als een onderdeel van uw huisstijl, uw online visitekaartje. Heeft u nog geen zakelijke profielfoto of bent u toe aan een nieuwe? Laat dan tijdens de startersdag een profielfoto maken door Anneke Veronica Photography en denk vooraf goed na over wat u wil uitstralen! Daarnaast denkt Anneke Veronica Photography graag met u mee over hoe sprekende foto’s het verhaal van uw bedrijf het beste in beeld kunnen brengen. www.annekeveronica.com

 

HIT-Consultancy
Voor een startende ondernemer is de website van groot belang. Deze moet met zorg opgezet en beheerd worden. H-IT bestaat uit meerdere werkmaatschappijen, onder andere H-IT Hosting, H-IT Opleidingen en H-IT Beheer. Onze experts zorgen er voor dat uw website uw bedrijf ondersteund en 24/7 beschikbaar is; zij hebben jarenlang werkzaamheden verricht bij grote bedrijven als ABN AMRO, Rabobank, IBM en Nuon. Met behulp van onze grafisch ontwerper wordt uw huisstijl weergegeven op uw website, zodanig dat het een professioneel geheel wordt.

 

 

Arca ReARCA_LOGO_nieuw in epstail Vastgoed Adviseurs
Wij zijn gespecialiseerd in het vastgoed van winkelpanden en koopt, verkoopt, huurt of verhuurt winkelpanden in opdracht van eigenaren, lokale ondernemers, regionale winkelbedrijven, beleggers en (inter-)nationale winkelketens. Daarnaast adviseren wij winkelketens in de wijze van expansie van de winkelformule in de Benelux. Vanuit ons kantoor gelegen in de grensplaats Koewacht (Zeeuws Vlaanderen) matchen wij de vraag en aanbodzijde van de winkelvastgoedmarkt in Nederland, België en Luxemburg. Met onze ruime kennis en ervaring en het uitgebreide netwerk kunnen wij u op een professionele wijze van dienst zijn, dus denkt u na om een winkel te beginnen of wilt u een winkel starten en bent u op zoek naar een geschikte winkelpand, kom dan even langs bij onze stand.


Ondernemersklankbordondernemersklankbord
Als starter heb je het al zwaar genoeg. Waar moet je beginnen … je product, de markt, de financiering, je huisvesting, de belastingen, je administratie, enz.? Dan is het goed te merken dat er ervaren oud-ondernemers zijn die je met genoegen belangeloos bijstaan in deze en latere fasen van je ondernemerschap. Het Ondernemersklankbord is er om je ondernemersplan, je kredietaanvraag, je marketingideeën, je vragen over de bedrijfsvoering, financiële situatie, partners, e.d. mee door te spreken. Zij helpen je je gedachten te ordenen en zijn een onafhankelijk klankbord voor je. Zij bieden je in elke fase van je bedrijf voor een geringe donatie een half jaar lang belangeloos hun diensten aan. Het OKB heeft ervaren adviseurs die bekend zijn met alle facetten van het ondernemerschap.

 

Meijling & SarneMeijling adres met wwwel Notarissen
Is een modern notaris- en advieskantoor met meerdere vestigingen op de Bevelanden. Het kantoor vervult een pioniersrol op de digitale snelweg in de provincie, waar het juridische dienstverlening betreft. Via ons unieke online systeem is het mogelijk om 24 uur per dag, voor vrijwel al onze notariële diensten, een op maat gemaakte offerte aan te vragen.Tevens kunt u bij Meijling & Sarneel Notarissen, als eerste notaris- en advieskantoor in Zeeland, uw online nalatenschap regelen via Digizeker. Digizeker is een digitale kluis waarin u al uw accounts veilig op kunt slaan. U kunt hierbij denken aan e-mailadressen, sociale netwerken en gedeelde media. Door deze moderne werkwijze is Meijling & Sarneel Notarissen een perfecte juridische adviseur op veler gebied. De notaris, meer dan een akte alleen!

 

WEA Accountants & AdviseursweaLogo
WEA is een organisatie van samenwerkende accountants en belastingadviseurs. Wij verzorgen boekhouding, belastingaangifte en financieel advies.

 

Univé Het Zlogo-unive-met-het-zuidenuiden
Maak een goede start met de hulp van Univé. U heeft de eerste stappen naar het ondernemerschap gezet en misschien gaat u binnenkort al aan de slag als ondernemer. Of bent u zelfs al begonnen met uw eigen zaak. Univé helpt u graag bij deze start. Want een goed begin is het halve werk. Wij verzekeren de meeste risico’s die u loopt, zodat u zorgeloos kunt ondernemen. Daarbij kiest u zelf welke risico’s u zelf wilt dragen en welke u liever bij Univé verzekert.

 

Hoefeijzers AutomatiseringenHoefeijzers
Hoefeijzers Automatiseringen is ontstaan vanuit een kantoormachine handel die is opgericht in 1983. Vanaf 1984 met de opkomst van de personal computer zijn wij gestart met het automatiseren van het MKB. Het eerste jaar alleen met hardware. In 1984 zijn wij ook financiële en logistieke software gaan verkopen en ondersteunen. Vanaf 1991 zat Hoefeijzers gevestigd in Axel. Door het succes van het concept en door de vraag van de klanten naar nog snellere service en ondersteuning hebben wij in 1996 ook een vestiging geopend in Goes, vanwaar wij nu alleen nog opereren. Hoefeijzers Automatiseringen richt zich nu volledig op het leveren, inrichten en onderhouden van financiële en logistieke software alsmede het maken van maatwerk toepassingen. Unit4 is hierbij onze voornaamste softwarefabrikanten. Met Hoefeijzers Automatiseringen BV als regionale dealer heeft u vele voordelen: wij kennen de regionale markt, zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in automatiseringsvraagstukken en kunnen bij eventuele calamiteiten snel ter plaatse zijn.

 

Sas Assurantiënsas_assurantie
is ruim 17 jaar gespecialiseerd in verzekeringen voor (startende) ZZP’ers en ondernemers en iedereen wordt deskundig en persoonlijk geadviseerd op het gebied van Beroeps/Bedrijfsaansprakelijkheid verzekeringen t/m arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Voor u als beginnend ondernemer kan dit erg belangrijk zijn, aangezien u geen uitkering ontvangt wanneer u tijdelijk of geheel arbeidsongeschikt raakt. Startende ondernemers krijgen tijdens de startersdag een gratis verzekeringscheck en geïnteresseerden voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering krijgen een gratis en vrijblijvende premie indicatie.

 

Delta
DELTA is voor het MKB dé totaalpartner voor zowel stroom en gas als internet, telefonie en tv.

 • Totaalpartner voor energie- en digitale diensten
 • Slim ondernemen met DELTA als partner
 • Communicatie- en energiezaken in één keer geregeld
 • Wij ontzorgen u en helpen u met onze service

 

Art GoesArt & D-Sign
Samenwerken met Art & D-Sign?

Het effect van een goede samenwerking is groter dan elk van de partijen afzonderlijk kan bereiken. Dit is niet alleen binnen ons team te vinden, maar ook samen met jou! Door onze koppen bij elkaar te steken ontstaat er een grote portie denkkracht. Voeg hier een flinke vleug creativiteit aan toe en je krijgt fantastische, creatieve en doeltreffende on- en offline communicatie.
Samen bereik je nou eenmaal meer!

Interesse in wat wij allemaal creëren? Bekijk ons werk op de site of neem direct contact op voor een leuk gesprek.
www.artgoes.nl
0113 – 769011
info@artgoes.nl

 

Zeeland Business BeeldmerkZeeland Business
We staan midden in de Zeeuwse samenleving en komen tot in de haarvaten van regionale ondernemerslandschap. Het netwerk dat hierdoor ontstaat, zetten we in om starters, ervaren ondernemers en iedereen die hen van dienst is met elkaar te verbinden. We beschikken hiervoor over een breed scala aan mogelijkheden. We hebben een eigen business magazine Zeeland Business Magazine, een Zeeuws breed ondernemersnetwerk en startersdagen. Daarnaast zijn we voorloper in het gebruik van social media.
Ondernemers waarderen Zeeland Business als een belangrijke intermediair voor zakelijk Zeeland. We zijn een kennisplatform, een netwerkbouwer en inspirator. Op deze manier zijn we iedere Zeeuwse ondernemer in iedere fase van zijn onderneming van dienst.

 

Seminars/workshop/presentaties ronde 1


1.Rabobank

Wil jij voor jezelf gaan beginnen? Dan telt een goede voorbereiding doorgaans voor twee.
Een van de zaken waar je mee start is het schrijven van een ondernemingsplan. Hierin maak je jouw plannen concreet en breng je kansen en eventuele obstakels in kaart.
Rabobank helpt jou tijdens een interactieve bijeenkomst om een 10 te krijgen!

 

2. All Insure – Maurice van den Hemel_MG_5816
Ondernemerschap is iets geweldigs! Een prachtig avontuur met de vrijheid om je passie in te vullen zoals jij wilt. Toch blijkt dat vele ondernemers na 5 jaar gestopt zijn met ondernemen. Hoe komt dat? Wat zijn de valkuilen? Deze zijn prima te benoemen! Tijdens deze sessie neemt Maurice u, op een praktische en direct toepasbare manier, mee langs deze valkuilen en de oplossingen.
Uiteraard zal Maurice u tijdens deze sessie uitdagen om uw vragen, opmerkingen en overwegingen te delen zodat u na deze sessie echt verder kunt. Welke zaken komen zoal aan de orde:
• Er moet veel gebeuren bij het starten van een bedrijf maar waar begin ik?
• Hoe maak ik een ondernemingsplan en kan dat op 1 A3?
• Wat is de kracht van een “elevator pitch” en hoe kan ik er snel en simpel een maken die werkt?
• Hoe maak ik een winnend verdienmodel?
• Personeel, wel of niet doen? En hoe zorg ik dat ze doen wat ik wil?
• No budget marketing, bestaat dat?
• (financiële) administratie, lastig en tijdrovend of is er een alternatief?
• ……..
Maurice is o.a. eigenaar van het succesvolle en inspirerende (financieel) advieskantoor All-Insure te Wemeldinge. Maurice begeleidt al jaren met succes en plezier ondernemers. Op “de dag van het topadvies 2015”in Nijkerk was Maurice spreker als “best practice Nederland. Opvallend bij Maurice is de diversiteit aan kennis en ervaring waarbij (internationale) theorieën en de praktijk op bijzondere wijze gecombineerd wordt.

 

logo-unive-met-het-zuiden3. Univé Het Zuiden – Welk risico loop je als je onverwachts ziek wordt?

Als zelfstandig ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor het draaiende houden van je bedrijf, ook in het geval van ziekte of ongeval. Vanuit de overheid ontvang je op zo’n moment niets.
Welke risico’s loop je eigenlijk als startende ondernemer?  Het is best ingewikkeld en het kost veel tijd om je daar helemaal in te verdiepen.

Meer weten? Schrijf je in voor de workshop.
We praten je graag bij over wat er bv. gebeurd met je inkomen als je door ziekte of ongeval je werk niet meer kunt doen en welke mogelijkheden er zijn om risico’s te managen.


4. Delta interactief: Succesvol online ondernemen

Weet jij al hoe je je nieuwe bedrijf online gaat presenteren? Heb je aan een eenvoudige website voldoende of ga je direct een webshop inrichten? Hoe ga je dat doen? Hoe gaan je klanten je vinden? Via Facebook, WhatsApp, SEO, SEA? Say what???

Internet biedt elke startende ondernemer kansen. Maar waar moet je beginnen? Delta helpt je bij het vinden van de antwoorden op al je online vragen tijdens een interactieve en laagdrempelige kennissessie over succesvol online ondernemen.
Tijdens onze kennissessie komen deze en andere relevante onderwerpen aan bod:

 • Opzetten van een online bedrijf/webshop
 • Webshop templates gebruiken, ‘ruimte huren’ of een webshop bouwen vanaf nul
 • Selecteren van een hostingpartij en wat deze kan betekenen
 • Wat zijn goede teksten (SEO)
 • Online advertising (SEA)
 • Zoekmachine marketing
 • E-mail marketing
 • Social Media
 • Online reputatie

Dus neem je vragen mee naar binnen en loop met de antwoorden naar buiten.
Tot ziens bij onze kennissessie!

 

5. Martin Lammerteyn  | bedrijfsmentor – commerciële begeleiding – Checklist voor starters en bedrijven met groeiambities
Martin

Martin is een levenslang-lerende autodidact die beschikt over de nodige certificaten. Hij beschikt over 20 jaar ervaring als commercieel begeleider.
“Uw commerciële conditie bepaalt hoe excellent en alert uw onderneming zal worden of is! Als bedrijfsmentor bedenk ik, samen met u, de beste manier van zaken doen voor uw bedrijf. Ik ben uw commercieel klankbord die de situatie dwingend maakt en implementeert. Uw verhaal vertaal ik, in overleg met u, in de strategie om uw markt te veroveren (of te behouden). Dit leidt tot gegarandeerde actie met voorspelbaar resultaat. Ik slaag er in iedereen te enthousiasmeren, te motiveren en te activeren”.

“De beste manier om de toekomst te kunnen voorspellen is door ze zelf te creëren”
Waarom de klassieke marketing niet werkt bij (door)starters!

De Traditionele Marketeers beginnen meestal met specifieke doelen en zoeken dan naar de juiste middelen om deze doelen te bereiken.
Een Startende Ondernemer, doet het anders. Starters gebruiken maximaal hun, beperkte, beschikbare middelen. Zo ontstaan de doelstellingen geleidelijk aan, bijna organisch, en worden ze continu aangepast. Bovendien worden de marketingmiddelen op een creatieve manier ingezet.

Echter, een belangrijk aspect in het ondernemersverhaal is de Startende Ondernemers marketingstrategie, die in veel opzichten afwijkt van de Traditionele Marketing. Hiermee verhoog je de slaagkansen om succesvol te vermarkten. Ontdek in deze seminarie hoe jij, als startende ondernemer, hier mee eenvoudig aan de slag kan. Laat je inspireren om bestaande of nieuwe groeipaden te bewandelen. Het is een gids om succesvol te ondernemen begeleidt door Martin Lammerteyn, een ervaren mentor.

 

Seminars/workshop/presentaties ronde 2

 

6. Arne Hulstein – Start-up Coach
Arne-Hulstein-300x200

Als starter geloof jij in jouw product of dienst. Je wilt groeien. Meer klanten, meer omzet, meer overhouden. Maar hoe pak je dat aan?

Arne loopt met jou door negen succesfactoren die cruciaal zijn om jouw bedrijf te laten groeien, op een manier die je direct toe kunt passen. Zo kun je voor jezelf een praktisch businessplan op een rijtje zetten binnen een half uur. Alles wordt ondersteund met praktische voorbeelden, zodat jij er direct mee aan de slag kunt.

Wil jij meer uit je bedrijf halen? Dan kan dit half uurtje het verschil maken.

 

succesvolle-starters7. Inspiratiesessie succesvolle starters
Ontmoet succesvolle startende ondernemers, luister naar hun verhaal en stel vragen tijdens een interactieve kennisessie met ervaren ondernemers. Dit zijn deze keer:
Joeri Sumampouw – i-Things
Reinier van de Bosse – Van den Bosse Bewindvoeringen
Bianca Alewijnse – Bianca Alewijnse Coaching & Training
In een intieme setting is het mogelijk om vragen te stellen en advies te krijgen over hun zij hun startende onderneming succesvol hebben opgezet.

 

8. Belastingdienstlogo-belastingdienst
De belastingdienst organiseert een kennissessie waarbinnen de volgende items aan bod zullen komen:
Algemene presentatie waarin uitleg gegeven wordt over de BTW en de Inkomstenbelasting met als onderwerpen.
– Ondernemerschap voor de BTW en de Inkomstenbelasting
– De Kleinondernemersregeling (KOR),
– DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie, opvolger van de VAR)
– De auto in de onderneming of privé
– BTW

 

9. Hoefeijzers Automatiseringen – Administreren – Lust of Last…
Het is nogal wat. Net gestart met een eigen bedrijfje gemotiveerd vanuit de passie van je werkzaamheden. Nu komen er ineens een heleboel randzaken op je af waar je misschien helemaal niet op zit te wachten, maar die wel noodzakelijk zijn. Bijvoorbeeld het bijhouden van je administratie.
Sommige hebben hier geen problemen mee. Lekker een muziekje op en even een uurtje aan de slag. Anderen zitten hier absoluut niet op te wachten. Laat de accountant dit maar lekker doen…
Wij laten u graag zien hoe zowel de ‘boeker’ als de ‘niet-boeker’ makkelijk, goedkoop en effectief aan de slag kan met het bijhouden van de administratie.
In dit seminar zullen wij u een antwoord bieden op de volgende vragen:

 • Hoe begin je op een laagdrempelige manier van start met je administratie, de basis van je bedrijf?
 • Hoe houd je je administratie overzichtelijk?
 • Hoe houd je overzicht op een voor u effectieve manier?

 

Ondersteunende organisaties Startersdag

Logo De Twaalfde ManDe Twaalfde Man Marketing en Communicatie – Marc Volleman
De Twaalfde Man Marketing en Communicatie ondersteunt bij het realiseren van ondernemersdoelen. Ze zorgen voor de vertaalslag van positionering en merk naar concrete uitvoering van uw communicatie. Ze helpen u om de lijnen uit te zetten. En geven de perfecte voorzet. Zodat u kunt scoren. Eenvoudig en doeltreffend!

 

 

 

Aanmelden

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *