Startersdag Bevelanden 2018

Op dinsdag 8 mei vindt Startersdag Bevelanden plaats in samenwerking met de Rabobank en Bevelandse gemeenten bij de Stenge in Heinkenszand. Verschillende kennispartners zijn bereid gevonden om hun kennis te delen via 1-op-1 gesprekken, seminars, workshops, masterclasses en presentaties. De line-up met kennispartners biedt een interessant aanbod voor als je nog aan het oriënteren bent om voor jezelf te beginnen, net begonnen bent of een jong bedrijf hebt. Dus al ben je al een paar jaar bezig, of heb je al eens een startersdag bijgewoond ook dan is deze avond het bijwonen waard! De avond is gratis te bezoeken.

Aanmelden

Startersdag Bevelanden is gratis toegankelijk voor pre-starters, starters en jonge bedrijven.  Alleen is het optioneel mogelijk om tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van het broodjesbuffet en zijn de consumpties voor eigen rekening.
Schrijf je nu gratis in via het aanmeldformulier. 

 

Programma

Voorprogramma
17.30 – 18.45 Inloop met optioneel broodjesbuffet
18.00 – 18.30 Het imagospel: welke eerste indruk maak jij?*

Programma
18.45 – 19.15 Opening door Ad de Korte (Rabobank) en Kees Weststrate (wethouder Gemeente Borsele)
+ verloting van het boek ‘Krijg toch allemaal de kleuren’ door Jannie Boer (Home of Image)
19.15 – 20.30 Startersmarkt afgewisseld met ronde 1 seminars & workshops
20.30 – 21.00 Pauze met Startersmarkt
21.00 – 21.30 Ronde 2 seminars & workshops
21.30 – 22.30 Netwerksessie
22.30 – 22.45 Sluiting

* Hoe bijzonder ben jij door de ogen van een ander? Op basis van positieve feedback gaan we kijken welke eerste indruk jij maakt. Je krijgt tips en tricks om jezelf zo goed mogelijk te presenteren. En je krijgt natuurlijk gelijk de mogelijkheid om te netwerken met andere starters: dat is mooi meegenomen!
Gegeven door Jannie Boer van Home of Image.

Standhouders
Zeeuwse Rabobanken
Als startende ondernemer komt er veel op je af. Met een goede voorbereiding is jouw start succesvoller
 
Gemeente Goes
Gemeente Goes ligt centraal op Zuid-Beveland. Goes is een veelzijdige stad met veel winkels, terrassen en monumenten. 
 Rabobank
Gemeente Kapelle
Kapelle is een bloeiende gemeente. Kapelle is aantrekkelijk om te wonen, te werken en te recreëren. 
 interpolis
Gemeente Reimerswaal
De gemeente Reimerswaal ontstond in 1970 uit de samenvoeging van de gemeentes Krabbendijke, Kruiningen, Rilland-Bath, Waarde en Yerseke.
 Rabobank
Gemeente Noord-Beveland
Noord-Beveland is een prachtig eiland om te wonen en werken. De zes dorpskernen van onze gemeente dragen, elk op hun eigen wijze, bij aan het landelijke karakter van het eiland. 
 Rabobank
Gemeente Borsele
Wij verrassen u graag met onze unieke omgeving.
 interpolis
Interpolis
Loop jij als startende ondernemer risico’s? 
 
Qredits
Qredits financiert ondernemers met een goed plan tot 250.000 euro. Daarnaast bieden we professionele coaching en begeleiding voor ondernemers. Iedereen kan bij Qredits terecht. Zowel de starter met sterke plannen als de gevestigde ondernemer die wil groeien. Ook kun je op onze site gratis e-learnings volgen. We bieden dit aan als sociale onderneming omdat we geloven dat dit het succes van jou als ondernemer vergroot. We hebben als non-profitorganisatie  geen winstoogmerk. Want in een wereld waar het juist draait om winst, kijken wij naar jou, als ondernemer. Waarbij de kern is om samen stappen te durven zetten.
 
Ondernemersklankbord
Als starter heb je het al zwaar genoeg. Waar moet je beginnen … je product, de markt, de financiering, je huisvesting, de belastingen, je administratie, enz.?
 
WEA accountants en adviseurs
Wij verzorgen boekhouding, belastingaangifte en financieel advies. 
 
Meiling en Sarneel
Meijling & Sarneel Notarissen en Adviseurs is een modern notaris- en advieskantoor met vestigingen in het centrum van Zeeland: Kapelle en Heinkenszand. Wij zijn zeer actief op de digitale juridische dienstverlening en het gebruik van Social Media. Via ons unieke online systeem is het mogelijk om 24 uur per dag, voor vrijwel al onze notariële diensten, een op maat gemaakte offerte aan te vragen, welke vervolgens spoedig zal worden opgemaakt en naar jouw inbox zal worden verzonden. Voorts is het via Online Dossier mogelijk om dag en nacht online de stand van zaken van jouw dossier te bekijken, de bijbehorende documenten digitaal in te zien en documenten te delen.Als eerste notaris- en advieskantoor in Zeeland zijn wij jaren geleden al begonnen met het aanbieden van digitale kluizen van Digizeker, ook bekend als de Nederlandse Notariskluis. Hiermee kun je jouw online nalatenschap veilig en betrouwbaar via de notaris regelen. Digizeker is een digitale kluis waarin je al je accounts veilig op kunt slaan. Je kunt hierbij denken aan e-mailadressen, sociale netwerken, gedeelde media en online games. Je hebt al je accounts bij elkaar waardoor je eenvoudig jouw wachtwoorden kunt terugzoeken. Wij bewaren een digitale sleutel van jouw Digizeker account. Hiermee kunnen wij na jouw overlijden jouw accounts vrijgeven aan de erfgenamen. Dit voorkomt dat jouw profielen nog jarenlang op internet blijven staan.Door deze moderne werkwijze is Meijling & Sarneel Notarissen en Adviseurs een perfecte juridische adviseur op veler gebied. De notaris, meer dan een akte alleen!
 Rabobank
Home of Image
Jij bent zelf je eigen visitekaartje en de wandelende reclame voor jouw bedrijf.
De kracht van imago trek je ’s morgens aan en laat je de hele dag zien.
Als je uitstraalt wie je bent, wat jouw kwaliteiten en kernwaarden zijn voor jezelf en je bedrijf, trek je de juiste klanten als een magneet naar je toe. Zonder woorden.
Zo kom je geloofwaardig over en straal je vertrouwen uit.
Dit zijn de belangrijkste voorwaarden waarop mensen graag zaken met je doen.Maar….. hoe doe je dat nou?
Wil jij ook snel de juiste klanten aantrekken? We zien je graag bij de startersdag bij onze stand.
Rabobank
Hair & Make-up by Chantal Kerkhove
Verhoog je professionele uitstraling en laat je voordat je op de foto gaat opmaken door visagiste Chantal Kerkhove.
Rabobank
Linda Hemmes Fotografie
Ik zal me even voorstellen, ik ben Linda Hemmes professioneel portret fotograaf uit Middelburg, Zeeland. In 2013 heb ik met succes de deeltijd opleiding vakfotografie afgerond. Nu ben ik vooral te vinden in mijn eigen daglicht studio in Middelburg waar het licht prachtig is om mooie portretten te maken, fotografeer ik regelmatig families en groepen op verschillende locaties, zoals op het strand en maak ik pure, romantische en spontane reportages van verschillende bruiloften.Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een goed portret is dan ook van groot belang en allesbepalend voor je imago. Dit is je eerste indruk en je bent herkenbaar voor de klant. Met een goed zakelijk portret maak jij het verschil!Je kan me volgen via Facebook; www.facebook.com/lindahemmesphotography,
Instagram; www.instagram.com/linda_hemmes_photography of neem gerust eens een kijkje op mijn website www.lindahemmesfotografie.nl
Rabobank
SLBS
Straight-Line Coaching is ontwikkeld in de jaren ’80 om in bijzonder korte tijd uitzonderlijke resultaten te creëren. Wereldwijd wordt SLC gezien door de top 1% als de meest effectieve methode om resultaten te behalen en een krachtig leven te creëren.
Het is niet voor iedereen, het is voor mensen die bereid zijn te doen wat nodig is om te krijgen wat ze willen. Kortom, the highly committed.
Als high-performance coach van de Straight-Line Business School begeleid ik high-potentials over heel Nederland en België die in de Champions League willen spelen en controle willen nemen over hun eigen leven.
venray
Snelstart
Ondernemen is leuk en uitdagend. Maar betekent ook hard werken. Als ondernemer wilt u grip houden op uw bedrijf en financiën. SnelStart helpt u daarbij.Wij luisteren naar ondernemers. Horen wat zij willen. Maken waar zij behoefte aan hebben. SnelStart biedt software die toegankelijk is. Makkelijk om mee te werken. Betrouwbaar én voordelig. Voor kleine en grote bedrijven in elke bedrijfstak. Met slimme oplossingen helpen wij ondernemers hun zaken beter te regelen.
Afbeeldingsresultaat voor snelstart
Pekaar & Partners Accountants en Belastingadviseurs
Als startende ondernemer kan er veel op je afkomen. Je zit misschien met veel vragen. Is mijn plan financieel haalbaar? Wat zijn mijn mogelijkheden? Hoe moet ik mijn administratie bijhouden? Hoe doe ik belastingaangifte? Voor een goede start is het belangrijk een aantal zaken tot in de puntjes te regelen. Wij helpen jou goed op weg met financieel advies en verzorgen graag je administratie en belastingaangifte.
Afbeeldingsresultaat voor pekaar en partners
C-idee Communicatie
Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je zelf de touwtjes in handen hebben? Wil je kosten besparen en toch leren hoe je zichtbaar bent voor jouw publiek en dat jouw klanten jou vinden? Sandra de Blaeij van C-idee Communicatie leert, inspireert en helpt bedrijven en ondernemers hun organisatie en zichzelf uniek en onderscheidend te positioneren en te profileren. Graag bied ik je aan om bij de zo belangrijke keuzes op het gebied van marketing en communicatie jouw professionele partner te mogen zijn. Scherp geprijsd, dicht bij huis en altijd bereikbaar.
Rabobank
 Olie & De Jonge Advocaten
Bent u op zoek naar een gespecialiseerde en betrokken advocaat?
Wilt u helder, deskundig en nuchter advies?
Spreekt een duidelijke tariefafspraak u aan?Welkom bij Olie & De Jonge Advocaten, juridische professionals in hartje Zeeland.
venray
Sas Assurantiën
is ruim 17 jaar gespecialiseerd in verzekeringen voor (startende) ZZP’ers en ondernemers en iedereen wordt deskundig en persoonlijk geadviseerd op het gebied van Beroeps/Bedrijfsaansprakelijkheid verzekeringen t/m arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Voor u als beginnend ondernemer kan dit erg belangrijk zijn, aangezien u geen uitkering ontvangt wanneer u tijdelijk of geheel arbeidsongeschikt raakt. Startende ondernemers krijgen tijdens de startersdag een gratis verzekeringscheck en geïnteresseerden voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering krijgen een gratis en vrijblijvende premie indicatie.
venray
Microsoft
Microsoft is ‘s werelds grootste softwarebedrijf. Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt een breed scala aan computergerelateerde producten.
Rabobank
DOK41
DOK41 is een broedplaats voor innovatieve (techno) en creatieve startups. Bij DOK41 kunnen ondernemers hun bedrijf opstarten en onder begeleiding en coaching verdere ontwikkeling en groei doormaken. Daarnaast wordt samenwerking en kennisuitwisseling gestimuleerd en beschikt het team van DOK41 over een groot netwerk om ondernemers te verbinden met bedrijfsleven, intermediairs en kennisinstellingen.

 

ONDERSTEUNENDE ORGANISATIE STARTERSDAG

Gastheer van de avond – Marc Volleman (De Twaalfde Man Marketing en Communicatie)

Gastheer van deze startersavond is Marc Volleman van De Twaalfde Man Marketing en Communicatie. Marc levert support en advies op het gebied van marketing en communicatie voor startende en gevestigde ondernemers. Met persoonlijke betrokkenheid en ruime ervaring zorgt hij voor een heldere vertaalslag in de communicatie van uw bedrijf en product. Daarnaast heeft Marc, met zijn ruime werkervaring bij de Kamer van Koophandel, uitgebreide kennis van het adviseren en begeleiden van starters. Ook heeft hij voor de Kamer van Koophandel vele startersevents opgezet en begeleid. Marc is naast gastheer van deze startersavond ook aanwezig voor het geven van advies en ondersteuning.

Seminargevers

RONDE 1

 Belastingdienst Start jij met een plan? (Rabobank)
Je wilt een eigen bedrijf starten. Wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe maak ik een ondernemingsplan? Wat gaat er veranderen voor mijn privé situatie?
De Rabobank helpt je op weg met inspiratie, tips en handige tools.
Wij geven je inzicht in de verschillende plannen zodat jij de juiste
  Effectief zijn in een winstgevende omgeving: meer omzet in minder tijd (SLBS Coach)

De inhoud van deze exclusieve seminar gaat over Straight-Line Leadership en is gebaseerd op 3 pijlers:
1. Het effectiever zijn in het bereiken van resultaat en het behalen van doelen
2. Het efficiënter zijn in het oplossen van problemen en uitdagingen
3. Effectief te zijn in een winstgevende omgeving. Meer omzet genereren in minder tijd.
Mensen zitten zichzelf vaak in de weg om te doen wat nodig is, om het resultaat te bereiken wat ze voor ogen hebben. Ik geef je inzicht in de positie waar je vandaan komt en hoe je die shift. Deze training zal direct veel impact maken op je zakelijke en persoonlijke leven.
Het is een interactieve training waarin ik jou de mogelijkheid geef om zelf aan de slag te gaan met je eigen plan en waardoor het daadwerkelijk behalen van je zakelijke doel met 88% verhoogd wordt door ‘De structuur van prestatie’: 7 componenten waarin gedreven ondernemers hun doelstellingen effectiever kunnen bewoorden om meer resultaat te boeken.
Deelnemers worden gevraagd om voorafgaand aan het seminar, de eerste 5 hoofdstukken van het boek Straight-Line Leadership te lezen, die gratis te downloaden zijn op de website van SLBS: www.straightlinebusinessschool.nl

 Belastingdienst Hoe start je een succesvol bedrijf met behulp van technologie? (Microsoft)

Het opzetten van een bedrijf is niet altijd even makkelijk. Communicatie, naamsbekendheid, marketing en klantenrelaties zijn allemaal processen die je voor een succesvolle opstart vanaf moment een goed moet beheren. Microsoft laat in deze seminar zien hoe je met het gebruik van simpele technologie op een gemakkelijke en efficiënte manier je business optimaal kan opstarten.

Met Office365 Cloud technologie beheer je je bedrijf op een eenvoudige manier. Neem de naam van je bedrijf op in je zakelijke e-mailadres en vergroot zo je naamsbekendheid. Promoot je bedrijf met marketingmaterialen die gemakkelijk te maken zijn en speciaal zijn toegesneden op starters. Communiceer beter met klanten en collega’s met een reeks communicatieprogramma’s, van e-mail en chat tot sociale netwerken en videovergaderingen.

 SWO  Loop jij als startende ondernemer risico’s? (Interpolis)

Natuurlijk horen risico’s bij het ondernemerschap. Toch is het slim om nu al bij sommige risico’s wat langer stil te staan. Welke risico’s dat zijn en hoe je deze risico’s kunt beperken, afdekken en verzekeren, ontdek je samen met Interpolis in deze workshop.
 
Startend ondernemerschap: droom of nachtmerrie, de keuze is aan u

Tijdens de startersdag van Zeeland Business zal Maurice van den Hemel, van o.a. Gewoon Lekker Leven uit Wemeldinge, zijn gloednieuwe verhaal presenteren over succesvol ondernemerschap. Een verhaal gebaseerd op eigen ervaringen, boeken en trainingen.

Conclusie? Ondernemerschap is voor iedereen weggelegd en bereikbaar! En het mooiste nieuws: als ondernemer heb je succes volledig zelf in de hand. Hoe? De cruciale ingrediënten zal Maurice tijdens deze 30 minuten durende inspiratiesessie met de aanwezigen delen. Er is een heel duidelijk patroon te ontdekken bij succesvolle ondernemers. Duidelijk is dat het altijd bij de ondernemer zelf begint. Laat ondernemerschap een reis zijn, jouw reis. Een reis waarin het leven volop en puur geleefd wordt. Een leven waarin je de beste versie van jezelf wordt. Hoe? Toverwoorden zijn inzicht, balans en focus. Maurice heeft een werkwijze ontwikkelt welke toepasbaar is voor ieder bedrijf of organisatie, onafhankelijk van grootte, levensfase of branche. Een werkwijze die zorgt voor een duidelijke structuur van werken binnen de vele uitdagingen van het ondernemerschap. Een werkwijze die zorgt dat ondernemerschap vooral leuk is en (financieel) resultaat oplevert.

Echt geïnteresseerd om het maximale uit je leven te halen? Geloof je dat ondernemerschap een geweldige inspiratiebron hiervoor kan zijn? Ga de uitdaging dan aan en volg deze sessie van Maurice. Aan het einde van zijn sessie heeft Maurice een uniek aanbod, alleen geldig voor de aanwezigen.

Maurice is oprichter en eigenaar van meerdere bedrijven, o.a. in de financiële branche en de bouwwereld. Maurice coacht en begeleidt met zijn team een grote groeiende groep ondernemers op geheel eigen en unieke wijze. Daarnaast verzorgt Maurice trainingen en presentaties. Deze sessie is een absolute aanrader voor een ieder die geïnspireerd wil worden en echt kennis wil opdoen over succesvol ondernemerschap en lekker leven.

Belastingdienst Heb jij je kansen en bedreigingen goed in beeld? (WEA Accountants en Adviseurs)
Dé kennissessie voor starters die het verschil willen maken! Graag nemen wij u in deze sessie mee in de kansen en bedreigingen die er zijn bij het starten of het verder groeien van uw onderneming. De volgende onderwerpen zullen extra belicht worden; ondernemingsplan, administratie, belastingen en personeel.Ondernemingsplan
Om voortvarend uit de startblokken te schieten als starter, is het aan te bevelen om je plannen goed uit te werken. Onderdelen welke hierin zeker opgenomen moeten worden zijn je missie, visie en strategie. Als je deze alle goed in beeld brengt en tot uitvoering kan brengen, maak je het verschil!Administratie
Tegenwoordig is het bijhouden van de boekhouding een stuk eenvoudiger geworden door de online toepassingen en automatiseringsmogelijkheden. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden en wijzen u op de wettelijke vereisten op administratief gebied. Fiscaal
Om ook op fiscaal gebied de juiste paden te bewandelen, lichten wij u hierover tijdens onze sessie in en geven u daarnaast de nodige informatie en tips. U kunt hier denken aan; wanneer voldoe je aan het urencriterium, hoe werkt de BTW, hoe zit het met de auto van de zaak?Personeel
Hebt u een onderneming met personeel of bent u van plan personeel aan te nemen? Dan is het belangrijk om na te denken over personeelsbeleid. Vaak zijn MKB-organisaties te klein om een eigen HR-adviseur in dienst te hebben. Dat betekent dat het HR-beleid vaak onvoldoende aandacht krijgt en dat er behoorlijke risico’s op de loer liggen. Dat wilt u natuurlijk voorkomen!Kortom een zeer boeiende kennissessie waarin wij samen met u het verschil maken!
10 valkuilen bij de start van een onderneming (VLDW Advocaten)

VLDW Advocaten is een kantoor gericht op het MKB. Vanuit ons team kunnen we juridisch advies geven om ondernemen leuk te laten zijn en blijven. Denk vanaf het begin goed na over de rechtspositie van je bedrijf en van jezelf als ondernemer. Voorkomen is beter dan genezen… VLDW Advocaten wil de startende ondernemer graag meenemen door een aantal mogelijke valkuilen te bespreken.

1. Contractvorming, hoe leg je afspraken vast?
2. De arbeidsovereenkomst, waar moet je op letten?
3. Algemene voorwaarden, zin of onzin?
4. Oprichting van een BV, zinvol?
5. Nut van een aandeelhoudersovereenkomst, alleen voor de grotere onderneming?
6. Huwelijkse voorwaarden, ballast of bescherming?
7. Wanprestatie, hoe reageer je daarop?
8. Aansprakelijk gesteld, en wat nu?
9. Ik wil een bedrijfspand betrekken, kan dat zomaar?
10. ICT-problemen, hoe zit dat eigenlijk met persoonsgegevens?

Zomaar een paar onderwerpen waar je tegenaan kunt lopen of vragen over kunt hebben. Graag nemen wij jullie als startende ondernemers aan de hand van voorbeelden mee langs deze onderwerpen. En natuurlijk gaan we dan in gesprek over de vragen die bij jullie leven. Graag tot ziens bij ons seminar!

 Belastingdienst
Mijn klant wil niet betalen, wat nu? (Van Damme gerechtsdeurwaarders)
Een vervelend probleem waar veel ondernemers mee te maken krijgen: niet betalende klanten. Klanten die niet betalen, kosten je tijd, geld, moeite en kopzorgen. Hoe zorg je er voor dat jouw facturen betaald worden?

RONDE 2

 8. Rabobank Krachtig zichtbaar als ondernemer (Home of Image)

Jij bent zelf je eigen visitekaartje en de wandelende reclame voor jouw bedrijf.
De kracht van imago trek je ’s morgens aan en laat je de hele dag zien.
Als je uitstraalt wie je bent, wat jouw kwaliteiten en kernwaarden zijn voor jezelf en je bedrijf, trek je de juiste klanten als een magneet naar je toe. Zonder woorden.
Zo kom je geloofwaardig over en straal je vertrouwen uit.
Dit zijn de belangrijkste voorwaarden waarop mensen graag zaken met je doen.Maar….. hoe doe je dat nou?
Hoe werkt de taal van Imago?
En welke kwaliteiten en drijfveren laat je zien?
Hoe zou jij jezelf en jouw bedrijf krachtig kunnen profileren?

In de workshop “Krachtig Zichtbaar als Ondernemer” leer je:
* welke 1e indruk je maakt
* welke kwaliteiten en kracht zichtbaar zijn
* hoe de krachtige taal van Kleur en Imago werkt
* hoe jij deze succesvol kunt inzetten voor jou en je bedrijf

De workshop wordt verzorgd door Jannie Boer en Pauline van der Veeken, Imago Professionals en eigenaren van Home of Image.
Home of Image is de maker en uitgever van:
* Het Imago Spel
* De 40 Kleurhartjes
* Personal Power Plus
* Het boek: Krijg toch allemaal de Kleuren – hoe je krachtig uit de verf komt
Deze producten worden door >250 experts in NL en België gebruikt om klanten krachtig zichtbaar te maken.

Wil jij ook snel de juiste klanten aantrekken? We zien je graag bij de startersdagen op de stand of bij de workshop.

Belastingdienst Verdubbel je omzet, kom in beeld (Buro89)
Eenvoudig opvallen in een overvolle markt als starter. 
Dit ga je leren:
– Hoe ik als startend ontwerper niet zichtbaar durfde te zijn en wat mij dit opleverde
– Hoe jij dit kunt voorkomen
– Welke twee stappen er nodig zijn voor iemand klant bij jou wordt
– Hoe jij vandaag nog jezelf zichtbaar kunt maken aan je klant. Ook als je eigenlijk nog niet eens een aanbod hebt.Tijdens deze seminar wordt een nieuw perspectief over klanten aantrekken aangereikt. Wat werkt wel en wat werkt niet als je meer klanten wilt aantrekken? Hoe ontstaat het vertrouwen in jou als zelfstandige? De combinatie van inhoud, positieve energie en interactie maakt ‘Eenvoudig opvallen in een overvolle markt, als starter’ een inspirerende bijeenkomst.Over Anne Kluijfhout
Als business coach helpt Anne met name grafisch ontwerpers hun omzet te verdubbelen en te werken op een manier die goed is voor zichzelf én hun klanten. Waardoor zij klanten bereiken die hun werk waarderen en kunnen permitteren.
Rabobank

Welke rechtsvorm is juist voor mij? (Meijling en Sarneel Notarissen)

Het starten van een eigen onderneming begint met het nadenken over de juiste rechtsvorm. Begin je alleen, of met anderen? Loop je het risico aansprakelijk gesteld te worden en wil je jezelf daartegen indekken? De notaris weet precies de voor- en nadelen van de rechtsvormen en zoekt met jou naar de meest geschikte vorm. De notaris zorgt voor de oprichting en de begeleiding van de door jou gekozen ondernemingsvorm. In deze praktische seminar legt notaris Geertjan Sarneel van Meijling & Sarneel Notarissen en Adviseurs uit waar jij, als starter, aan moet denken en rekening mee moet houden.

 SWO

Met een klein promotiebudget goed uit de verf (C-idee)
Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je zelf de touwtjes in handen hebben? Wil je kosten besparen en toch leren hoe je zichtbaar bent voor jouw publiek en dat jouw klanten jou vinden? Sandra de Blaeij van C-idee Communicatie leert, inspireert en helpt bedrijven en ondernemers hun organisatie en zichzelf uniek en onderscheidend te positioneren en te profileren. Graag bied ik je aan om bij de zo belangrijke keuzes op het gebied van marketing en communicatie jouw professionele partner te mogen zijn. Scherp geprijsd, dicht bij huis en altijd bereikbaar.

Vandaag de dag communiceren we er op los. Door de grote hoeveelheid worden we overspoeld met informatie en selecteren we alleen wat relevant is. Het publiek neemt nu ook veel meer tijd door om media door te nemen. Zo een 8 uur en 33 minuten gemiddeld. Hoe kan je met een klein budget je publiek toch op een onderscheidende manier bereiken? Hoe maak je nu de keuze tussen traditionele of nieuwe communicatiemiddelen? De keuze van de juiste communicatiemiddelen is namelijk een belangrijke sleutel in het bereiken van meer/nieuw publiek.
In deze inspiratieworkshop worden diverse communicatiemiddelen en kanalen uitgelicht en hoe je tot de keuze van middelen komt.

Na de inspiratieworkshop weet je:
• Wat communicatiemiddelen zijn en wat hun doel is.
• Welke communicatiemiddelen je gratis tot low-budget kan inzetten ter promotie van je bedrijf.
• Welke stappen je moet doorlopen voor het bepalen van jouw communicatie.
• Hoe je de keuze voor communicatiemiddelen afstemt op je publiek.
Wil jij weten hoe jij jouw klanten kan bereiken?
Kom dan naar deze inspiratieworkshop van Sandra de Blaeij van C-idee Communicatie.

Locatie

Vergader- en Congrescentrum De Stenge
Stengeplein 1
4451 CZ Heinkenszand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *