Ondernemersdag Bevelanden 2020

Dit event wordt nog verplaatst i.v.m. het coronavirus.

Het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers.

Ze staan voor je klaar hoor! Ervaren lokale ondernemers komen speciaal voor jou naar Ondernemersdag Bevelanden. Tijdens de Informatiemarkt kun je ze al je vragen stellen, waar jij nog antwoorden op zoekt. Met hun kennis en ervaring van ondernemerschap in jouw regio, helpen ze je graag verder. Bezoek ook de seminars en neem deel aan de workshops. Leuk én leerzaam. Oh ja, hadden we al gezegd dat het gratis is? Geef ons maar eens een reden om je níet aan te melden…

Programma

18.00 – 18.30 Toets je haalbaarheid sessie
18.00 – 18.30 Voorprogramma over vitaliteit
18.30 – 18.45 Opening met partners Frank Capel (Rabobank), Ruud de Baar (de Koploper) en de gemeente Goes
18.45 – 19.00 Keynote spreker (thema vitaliteit)
19.00 – 19.30 Ronde 1 seminars
19.45 – 20.15 Ronde 2 seminars
20.30 – 21.00 Ronde 3 seminars
21.00 – 21.30 Borrel en winactie

Standhouders

De Koploper
Hoofdpartner
De Koploper

Hoofdpartner

De Koploper: Bruisend centrum voor ondernemers!

Het voormalig belastingkantoor in Goes wordt een nieuw kantoorconcept voor alle ondernemers die graag vooruit willen. De Koploper faciliteert zowel grote als kleine bedrijven en biedt flexplekken en kantoorruimtes van 20 tot 600+ m2. De ambitie is om een levendig en inspirerend verzamelgebouw te creëren vol praktische voorzieningen zoals vergaderruimtes, horecavoorzieningen, kantoortechniek, een gastvrouw, het aannemen van pakketpost enz. Als ondernemer kun je huren wat je daadwerkelijk nodig hebt en gebruik maken van de talenten van je medehuurders.

Meer informatie: www.dekoploper.com

Rabobank
Hoofdpartner
Rabobank

Hoofdpartner

Rabobank
Loopt u rond met plannen om een eigen bedrijf te starten? Bent u bezig met het maken van een ondernemingsplan en loopt u vast? Of bent u recent ondernemer geworden en wilt u weten hoe u uw bedrijf verder kunt ontwikkelen? Kom dan naar de stand van de Rabobank op de Startersdag.

Sparringpartner
Op de informatiemarkt kunt u bij verschillende organisaties terecht met uw vragen of voor advies. Ook de Rabobank is aanwezig. Wij vinden het belangrijk om starters een zetje in de juiste richting te geven. Tegenwoordig is veel informatie online te vinden, maar soms is het fijn om ideeën rechtstreeks met een adviseur te bespreken. Onze adviseurs beschikken over de juiste kennis en ervaring op verschillende vlakken. Wij staan voor u klaar om met u te sparren over uw plannen.

Voordeel voor u
Tijdens de Startersdag organiseren de Rabobank en andere organisaties interactieve kennissessies over uiteenlopende onderwerpen waarmee u als starter te maken krijgt. Kennis delen en ervaringen uitwisselen met professionals en andere starters staat daarbij centraal. ‘Alles is nieuw als starter’. ‘Zoek daarom de juiste mensen om u heen die u kunnen adviseren over onderwerpen waarvan u minder kennis heeft. En uiteraard denken wij graag met u mee! Tijdens de Startersdag of op een van onze bankkantoren.’ Komt u ook? Heeft u de datum al in uw agenda gezet?

Qredits
-
Qredits

-

Qredits financiert ondernemers met een goed plan tot 250.000 euro. Daarnaast bieden we professionele coaching en begeleiding voor ondernemers. Iedereen kan bij Qredits terecht. Zowel de starter met sterke plannen als de gevestigde ondernemer die wil groeien. Ook kun je op onze site gratis e-learnings volgen. We bieden dit aan als sociale onderneming omdat we geloven dat dit het succes van jou als ondernemer vergroot. We hebben als non-profitorganisatie  geen winstoogmerk. Want in een wereld waar het juist draait om winst, kijken wij naar jou, als ondernemer. Waarbij de kern is om samen stappen te durven zetten.

 

Ondernemersklankbord
-
Ondernemersklankbord

-

U onderneemt, wij begeleiden

Heeft u behoefte aan persoonlijke begeleiding bij het ondernemen? Eigen bedrijf starten?
Stichting Ondernemersklankbord geeft onpartijdig advies. Onze adviseurs zijn oud-ondernemers met veel kennis en jarenlange ervaring die u vrijwillig bijstaan in een klankbordtraject.
Wij delen onze expertise met u, profiteer ervan!

EDW Autolease
-
EDW Autolease

-

EDW Auto leaset alle merken bedrijfswagens, bedrijfsauto's, bestelbussen, voertuigen, food-trucks, motoren, machines en apparatuur. Ondernemers voor ondernemers, onze werkwijze.

Bevelandse gemeenten
Hoofdpartner
Bevelandse gemeenten

Hoofdpartner

De Bevelandse gemeenten werken intensief samen op het gebied van onder andere ICT, Sociale Zaken, Informatievoorziening en Personeel en Organisatie. Ook op het gebied van Economische Zaken vinden deze gemeenten elkaar. Op de Startersdag zijn de gemeenten Goes, Borsele, Noord-Beveland, Reimerswaal en Kapelle om informatie te geven over ondernemen in de regio.

UWV
UWV
UWV

UWV

Heeft u een WW-uitkering van UWV en wilt u een bedrijf starten of als zzp’er beginnen? Wilt u dit doen terwijl u (een deel van) uw uitkering behoudt? Dan kan UWV u hierbij helpen. Wij geven informatie over de mogelijkheden en begeleiding.

Interpolis
Hoofdpartner
Interpolis

Hoofdpartner

Ook Interpolis is vanavond aanwezig met hun stand. Voor iedere startende ondernemer een must om langs te gaan vanavond. Wil jij ook weten welke risico's er in jouw branche vaak voorkomen? Hoe kan je die risico's beperken? En wat als je schade hebt? Interpolis legt daarbij de focus op wat echt belangrijk is. Zo is jouw onderneming uiteindelijk succesvoller! Loop dus langs voor een bruikbare risico-inventarisatie en laat je verrassen. Want voorkomen is beter dan verzekeren.

Voor startende ondernemers hebben wij de Interpolis ZekerVanJeZaak® verzekering. Als startende ondernemer betaalt u een half jaar lang geen premie voor uw zakelijke aansprakelijkheidsverzekering. Voor meer informatie klik hier en kom naar onze stand en laat u verder informeren over de mogelijkheden door een van onze adviseurs.

Schipper Accountants
-
Schipper Accountants

-

Ondernemen met vertrouwen
Ondernemers werken elke dag met passie, visie en ambities in hun bedrijf. Bij Schipper streven we ernaar dat ondernemers dit met vertrouwen kunnen doen. Vertrouwen in zichzelf, in het team en in het bedrijf. En ook in ons, als persoonlijke accountant en adviseur. We staan als sparringpartner, adviseur en vertrouwenspersoon naast de ondernemer. We ontzorgen, ondersteunen en bieden een bron van inzicht.

Vanuit een full-service aanpak heeft Schipper aandacht voor alle aspecten van het ondernemerschap, zowel zakelijk als privé. We bouwen met onze klanten aan een duurzame relatie en een succesvolle toekomst.
Verbinding, vakmanschap, vooruitgang en vrijheid zijn de kernwaarden die ons dagelijks drijven. Hier staan we voor. Zo maken we het verschil en werken we samen aan de toekomst van onze klanten, onze organisatie en onze medewerkers.
Met ruim 80 jaar werkervaring, circa 350 medewerkers en 12 vestigingen in Zuidwest-Nederland behoort Schipper tot de top 20 accountants- en advieskantoren in Nederland.

BOIP
-
BOIP

-

Intellectueel Eigendom, waar gaat dat over? Octrooien?

Dit zijn de vragen die vaak gesteld worden aan onze stand. Logisch, omdat je als startende ondernemer niet gelijk bezig bent met intellectueel eigendom en de bescherming hiervan.

Maar kom toch even praten op onze stand. Omdat wij de ervaring hebben dat starters onze voorlichting waarderen. Omdat het je in korte tijd duidelijk kan worden wat er kan gebeuren rond de naam van je bedrijf. Hoe het zit met ideebescherming. En waarom een goede naam zo belangrijk is. En misschien wil je op onze stand nakijken of je naam al bestaat als merk. Als je bewust omgaat met je intellectueel eigendom helpt dit jouw bedrijf vooruit.

Wij zijn het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom, het bureau van de overheid waar je een merk of model kunt registreren. Of een datumstempel op je idee kunt laten zetten.

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP)

Marc Volleman
Avondvoorzitter
Marc Volleman

Avondvoorzitter

Bodytreat
-
Bodytreat

-

Ik ben Bodytreat begonnen omdat ik na diverse massagecursussen voelde dat dit is wat ik wil doen. Vol passie wil ik graag de stoelmassage een boost gaan geven in werkend Zeeuws-Vlaanderen.

Stoelmassage is vooral populair omdat het ziekteverzuim vermindert.
Zeker in combinatie met het belastingvoordeel dat stoelmassages voor werknemers kan opleveren heeft stoelmassage alleen maar voordelen voor de werkgever. En uiteraard ook voor de werknemers, omdat die zich er beter door voelen en hun werk beter kunnen uitvoeren.
Ook als er al klachten bestaan, bijvoorbeeld spanning in nek en schouders, kan stoelmassage veel verlichting geven en zorgen dat werknemers het werk snel weer op kunnen pakken.

The Blue Factor
-
The Blue Factor

-

Heb je in je bedrijf te maken met snelle groei, lange wachttijden voordat je debiteuren betalen? Groeikansen laat je niet graag liggen, maar voorfinancieren lukt ook niet. Dan kan factoring meteen helpen je groei te financieren. The Blue Factor is gespecialiseerd in factoring van mkb en zzp ondernemers. Wij helpen je direct door factoring van je debiteuren, dat kan al per factuur, per debiteur. Wacht niet langer op betaling, The Blue Factor betaalt binnen 24 uur. 

Seminars ronde 1 & 2

Qredits
Onmisbare tips voor starters én groeiers!
Qredits

Onmisbare tips voor starters én groeiers!

Van (ondernemers)plan naar financieringsplan

Als ondernemer wil je natuurlijk winst maken om je bedrijf te laten slagen. Hoe je dat doet verklappen we tijdens deze inspiratiesessie. Een goed plan is de basis voor het bereiken van je doelen. Maar hoe maak je dit en waar let een financier op bij een ondernemersplan? Onze bedrijfsadviseur Conny Cortie deelt concrete tips uit de praktijk waar je de volgende dag direct mee aan de slag kunt.

Bij Qredits kun je terecht voor zakelijk krediet variërend van €1500 tot €250.000, maar ook voor coaching, trainingen en tools. Qredits is een sociale kredietverstrekker en is er voor ondernemers met een passie en een plan. Ben jij ondernemer met groeiambitie, of heb je plannen om te gaan ondernemen? Schrijf je dan nu in voor dit praktische seminar!

Rabobank
Een 10 voor jouw ondernemingsplan
Rabobank

Een 10 voor jouw ondernemingsplan

Bij het starten van een eigen bedrijf komt veel kijken. Een goed ondernemersplan schrijven is de eerste stap naar een succesvolle start van jouw bedrijf. In een bedrijfsplan maak je jouw plannen concreet en breng je kansen en eventuele obstakels in kaart. Benieuwd wat je nodig hebt voor een goede start en hoe de bank hiernaar kijkt? De adviseurs van de Rabobank vertellen je er graag over tijdens dit seminar.

Schipper Accountants
Digitale administratie voor ondernemers
Schipper Accountants

Digitale administratie voor ondernemers

Ben je op zoek naar een manier waarop je meer aandacht kan geven aan je bedrijf in plaats van aan alle administratie die je hebt?

Schipper Accountants laat je graag zien welke mogelijkheden er zijn zodat jij (samen met jouw accountant en fiscalist als sparringpartners) voor uit kan kijken met je bedrijf en jij jouw passie kan blijven uitoefenen in je bedrijf.

Meijling & Sarneel
Welke rechtsvorm past bij mij?
Meijling & Sarneel

Welke rechtsvorm past bij mij?

Het starten van een eigen onderneming begint met het nadenken over de juiste rechtsvorm. Begin je alleen, of met anderen? Loop je het risico aansprakelijk gesteld te worden en wil je jezelf daartegen indekken? Huijbregts Notarissen & Adviseurs weet precies de voor- en nadelen van de rechtsvormen en zoekt met jou naar de meest geschikte vorm. Huijbregts zorgt voor de oprichting en de begeleiding van de door jou gekozen ondernemingsvorm. In een praktische seminar legt Hans Gräler uit waar jij, als starter, aan moet denken en rekening mee moet houden.

Deze workshop zal in het teken staan van de belangrijkste juridische aspecten voor een startende ondernemer. Tijdens deze workshop zullen de verschillende rechtsvormen voor een (startende) onderneming aan bod komen, de aansprakelijkheid van de ondernemer en praktische tips en zullen we aandacht vragen voor de gevolgen op het gebied van huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomst en het (levens)testament.

Tijdens deze workshop zullen de verschillende rechtsvormen voor een onderneming, bestuurdersaansprakelijkheid en praktische tips aan bod komen.

Seminars ronde 3

Kleine Porties
Inspiratiesessie
Kleine Porties

Inspiratiesessie

BOIP
Waarom is een goede naam binnen je branding zo belangrijk?
BOIP

Waarom is een goede naam binnen je branding zo belangrijk?

Mijn naam is Jan Hart en ik werk als voorlichter bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP). In mijn seminar leg ik uit waarom jouw naam zo belangrijk is voor je bedrijf. En dit doe ik aan de hand

Dries Sales Support
Hoe benader ik nieuwe klanten en waar vind ik ze?
Dries Sales Support

Hoe benader ik nieuwe klanten en waar vind ik ze?

Bij de start had je waarschijnlijk al een doelgroep in gedachten of zelfs reeds benaderd. Je komt er echter vanzelf achter dat dit niet voldoende is om te kunnen groeien met jouw bedrijf.

Een goede marketing (online, offline) is belangrijk en

Locatie