BinnenUit Heinkenszand: Complete inrichting onder één dak

BinnenUit Jaap de JongeRuim 13 jaar geleden besloten vier Zeeuwse ondernemers samen verder te gaan in een opvallend nieuw pand in Heinkenszand. Een paar jaar later was de samenwerking uitgebreid tot zeven ondernemingen en is Binnenuit hét voorbeeld van one-stopshopping. Van badkamer tot geluidsinstallatie, van bed tot buitenmeubilair: wie in één keer zijn huis en tuin wil inrichten, kan hier terecht.

 

Voor de ondernemers in Binnenuit zijn de voordelen duidelijk. Jaap de Jonge: “Iedere onderneming heeft zijn eigen specialisme, maar samen delen we de kosten voor magazijn, reclame, energie, noem maar op.” Ook voor de klant zijn de voordelen helder. “Die heeft de keuze uit een ruim assortiment en kan voor alles bij een specialist terecht. Wij zijn geen meubelzaak die ook bedden verkoopt. Je koopt je bed bij een beddenspecialist, je keuken bij een keukenspecialist. Met elkaar kunnen we de complete inrichting verzorgen en op elkaar afstemmen. En dat stopt niet bij de woonkamer: het hele huis wordt een eenheid.”

De ondernemers van Binnenuit willen dat woonwinkelen nog meer een belevenis wordt. “Mensen komen soms van ver en blijven vaak uren in de winkel. Dan willen we meer bieden dan een kopje koffie, dus werken we aan een restaurantje in de winkel.” Daarnaast zoekt Binnenuit samenwerking met populaire internetwinkels. “Wij profiteren van hun kracht online en zij kunnen hun producten hier laten zien én verkopen. Voor de klant is het voordeel dat hun aankoop wordt thuisbezorgd en geïnstalleerd door een vakman, in plaats van afgeleverd aan de deur.”

Binnenuit Woonplaza
Schouwersweg 7
4451 HS Heinkenszand
www.binnenuit.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *