Online netwerkbijeenkomst

Donderdag 11 februari 2021 organiseren wij samen met Bio Base Europe Training Center Terneuzen een online netwerkbijeenkomst van 19.00 tot 20.30!

Tevens hebben we voor alle leden nog een leuke attentie op deze avond. Één die past in deze tijd van verbondenheid, elkaar versterken en gebruikmakend van elkaars kennis.

 

19.00- 19.05 Welkomstwoord door Marc
19.05- 19.29 Netwerkroulette in groepjes
19.29 – 19.49 Spreker 1 en 2
19.49 – 19.14 Netwerkroulette in groepjes
20.14- 20.30 Interactieve sessie met Tim + afsluiting

 

Sprekers

Franklin Schmetz
CO3 Connect en Netwerkschakel
Franklin Schmetz

CO3 Connect en Netwerkschakel

Jarenlang hebben wij, Franklin Schmetz en Swen Kwakkernaat, nauw samengewerkt in de recruitment branche. Binnen ons netwerk merkten wij dat bedrijven keer op keer met dezelfde vragen worstelden.

Denk daarbij aan vragen op het gebied van netwerkvergroting en kennisdeling, maar ook heel specifieke maatwerkkwesties. Uiteindelijk bedachten die bedrijven vaak zelf de antwoorden. “Dat moet efficiënter kunnen”, vonden wij.

Het werd tijd om deze bedrijven met hun vragen en antwoorden aan elkaar te verbinden. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en is Schakel uitgegroeid tot een echte community builder. Franklin Schmetz gaat tijdens deze avond meer vertellen over ‘het Schakel Principe’, wat het inhoudt, hoe het gebruikt wordt en hoe we er in Zeeland met zijn allen een succes van kunnen maken.

Jean-Paul Leenknegt
Bio Base Europe Training Center
Jean-Paul Leenknegt

Bio Base Europe Training Center

Het samenbrengen van mensen voor vergaderingen, trainingen, workshops en (netwerk-)events is onze core business, vertelt Jean-Paul Leenknegt. Deze offline activiteiten wilden we versterken met een eigentijds online perspectief. Verbinding maken vindt namelijk niet meer alleen fysiek plaats, maar ook steeds vaker via internet. De uitbraak van COVID-19 was in de branche een game-changer en zal een langdurige impact hebben op het samenkomen. Reden te over onze ontwikkeling naar een online community met CO3 Connect versneld uit te rollen.

Jean-Paul Leenknegt, directeur Bio Base Europe Training Center vertelt over de rebranding van het centrum en rol van de Zeeuwse Netwerkschakel daarin.

Digitale rondleiding
Benieuwd hoe Bio Base er van binnen uitziet? Bekijk dit filmpje van 1 minuut!

Aanmelden
De avond is gratis te bezoeken voor leden van Zeeland Business en connecties van Bio Base Europe Training Center.