Black Swan Project helpt ondernemers tijdens coronacrisis

Door de maatregelen die zijn genomen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen, is het voor veel ondernemers de komende tijd afzien. Daarom is er het Black Swan Project, om ondernemers te steunen in turbulente tijden.

Black Swan Project
Black Swan Project is een initiatief van Straight-Line Leadership dat oorspronkelijk tijdens de crisis van 2008 in het leven is geroepen. Het doel is om zoveel mogelijk ondernemers en CEO’s te ondersteunen bij het navigeren door turbulente tijden.
De situatie die door het Corona-virus is ontstaan lijkt niet op die van de crisis 2008, maar heeft ook een enorme impact op het bedrijfsleven, economie en maatschappij. Daarin nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Juist nu, in tijden van grote onzekerheid, is er behoefte aan krachtig en effectief leiderschap, dit is het moment waarop ondernemers en leidinggevenden het verschil kunnen maken. Ben jij een ondernemer die moeite heeft om effectief en gefocust te blijven? Of ervaar je stress? Black Swan Project is er om jou te helpen tijdens de coronacrisis.

Webinars
Maar hoe? Dit doen ze door middel van het aanbieden van webinars. Van maandag 16 maart t/m 6 april bieden zij drie keer per week een gratis livestream aan voor ondernemers. Op maandag, woensdag en vrijdag kun je om 20:00 uur deelnemen aan de livestream om meer te weten te komen over hoe je als ondernemer kunt handelen in onzekere en onvoorspelbare situaties.

“Als mens en ondernemer heb je enkel controle over wat je zegt en hoe je handelt. Dat zijn de componenten die je kunt inzetten om effectief met onzekere en onvoorspelbare situaties om te gaan. Je zal effectief en beheerst moeten blijven, ondanks dat de wereld om je heen ineenstort”, zo luidt het op de website. “Het zijn in tijden als deze dat ondernemers zichzelf razendsnel opnieuw moeten uitvinden als krachtiger en sneller dan voorheen.”

Meer informatie vind je op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *