Blijvend leren biedt kansen

Jan-Willem-Wisse2De wereld om ons heen verandert. Om daar als onderneming goed mee om te gaan, is het belangrijk te blijven leren. Als aanbieder van opleidingen en ontwikkelaar van digitale leeroplossingen speelt de Helix Groep daarin een belangrijke rol.

“Vandaag moet leren op één staan”, vindt interim-directeur Jan Willem Wisse van de Helix Groep. “Leren vergroot kansen voor ondernemingen en werknemers. Blijven leren is essentieel om te kunnen omgaan met veranderingen.”

Helix Training & Consult heeft een compleet opleidingsaanbod voor overheid, zorginstellingen en het bedrijfsleven. Leren kan klassikaal maar ook via blended learning en e-learning. Naast trainingen van de zogeheten ‘soft skills’, opleidingen met eindkwalificaties (met branche-erkenning) en de Zeeuwse Lasschool, worden ook maatwerktrajecten aangeboden. Zo is er bijvoorbeeld een talenaudit voor het vaststellen van de wijze waarop individueel taalcompetenties kunnen worden bijgeschoold.

Helix Learning ontwikkelt en realiseert digitale leer-, toets- en managementoplossingen voor onderwijs en bedrijfsleven. “Samen met Maritiem Instituut De Ruyter hebben we Colregs ontwikkeld: een toetsenbank, gericht op het oefenen en toetsen van de internationale verkeersregels op zee. De digitale toetsenbank Colregs wordt inmiddels op alle maritieme opleidingen in Nederland gebruikt en per 1 januari 2016 wereldwijd uitgerold.”

Daarnaast worden voor opdrachtgevers Learning Management Systems ontwikkeld waarin digitale poort- en veiligheidsinstructies en opleidingen beschikbaar worden gesteld. Voor de ontwikkeling van blended learning en e-learning is in eigen huis een opnamestudio.

Meer weten? Wij zijn op de Contacta, standnummer 318, om alle mogelijkheden met u te bespreken.

 

Helix Groep

Ravensteijnweg 1

4337 PG Middelburg

0118 – 558290

www.helixgroep.nl

Helix Groep is onderdeel van Scalda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *