BMW 5 Serie Zakenauto van het Jaar 2012

De BMW 5 Serie is verkozen tot „Zakenauto van het Jaar 2012″. De jury roemt het comfort, de representatieve uitstraling en de dynamiek van de auto. Daarnaast wordt het dealernetwerk bestempeld als „kwalitatief hoogwaardig” en wordt de restwaarde van de auto als zeer positief ervaren. Bovendien valt het de jury op dat de brandstofbesparende Efficient Dynamics strategie zich nadrukkelijk manifesteert in het imago van BMW. BMW Group is onlangs in de Dow Jones Sustainability Indexes voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot meest duurzame autofabrikant ter wereld.

De verkiezing vindt plaats onder auspiciën van het vakblad „Automobiel Management” (AM). De jury bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen, wagenparkbeheerders, vakjournalisten en een onafhankelijke leaseconsulent. Jan-Christiaan Koenders nam de prijs 28 september 2011 in ontvangst van Peter Brouwer, voorzitter van de jury en hoofdredacteur van AM. “Wij zijn zeer verheugd met de verkiezing van de BMW 5 Serie als Zakenauto van het Jaar 2012. Met vijf eerdere hoofdprijzen in deze verkiezing mag BMW zich de nummer 1 onder de zakenauto?s noemen. Dat de BMW 5 Serie de prijs voor de derde keer wint en overtuigend marktleider is, beschouwen wij als een groot compliment van de voor ons zo belangrijke zakelijke markt” aldus de algemeen directeur van BMW Group Nederland.

één reactie

  1. Wat een geweldige auto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"52abca6ca3","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"1365","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */