ZB Bedrijfsovername Dag

bedrijfsovernameDe Zeeland Business Bedrijfs Overname Dag zal in het voorjaar van 2016 een gelegenheid bieden om ondernemers die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden rondom het overnemen van een bedrijf te voorzien van de kennis, informatie en aanknopingspunten die zij nodig hebben. Veerman en Lukaart zal partner zijn bij dit evenement. Hieronder kan u zichzelf als geïnteresseerde aanmelden.

 

Kennispartners BOD

Veerman en Lukaart

Logo VL JPGAls voormalig bankdirecteur en accountant hebben Tonny Veerman en Wim Lukaart hun krachten gebundeld om gezamenlijk als onafhankelijk adviseurs toegevoegde waarde te kunnen bieden aan ondernemers en organisaties die behoefte hebben aan specialistische kennis m.b.t. waardebepaling en (ver)koop van bedrijven.
Zij hebben hun sporen verdiend als ondernemer, manager en directeur van onder andere bank- en accountantskantoren. Gezamenlijk en individueel dragen zij een schat aan ervaring en een vracht aan kennis binnen het MKB (en MKB+) met ons mee in de regio Zeeland en Zuidwest Nederland.
Wat zij als twee Zeeuwse ondernemers echter als ‘unique selling point’ voor klanten aanstippen is onafhankelijkheid: “Wij hebben geen andere belangen dan de belangen van onze klanten” luidt het credo.

 

 

Geïnterresseerd?

Hieronder kunt u uw interesse laten blijken voor deze dag. Wij nemen dan ter zijner tijd contact met u op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *