Boekhouden zonder rompslomp

Rijkse004De hedendaagse ondernemer wil een accountant die meedenkt. Rijkse Connect: de naam verraadt het al: er is een link met online dienstverlening. ‘We vinden een persoonlijke benadering heel belangrijk’ vertelt Etien de Kam, online adviseur. “En dat kan dus ook perfect online. Rijkse accountants & adviseurs zorgen ervoor dat de ondernemer gespaard wordt van alle papieren rompslomp, zodat hij zich volledig kan focussen op zijn core business”.
Ons digitaal concept focust zich op 5 belangrijke diensten. Een daarvan is online boekhouden: Scan & Klaar! is de ideale oplossing voor de verwerking van de volledige administratie. De klant levert alle inkoopfacturen en bonnetjes digitaal aan en een keer per week wordt de gehele administratie bijgewerkt. Dat betekent: geen vervelende bonnetjes verzamelen. Alle relevante informatie staat veilig online. Dat is snel, makkelijk en vooral hedendaags.
Het digitale programma is niet alleen erg gebruiksvriendelijk, maar het zorgt er ook voor dat de ondernemer altijd inzicht heeft in zijn actuele cijfers. “Die cijfers nemen we samen onder de loep. Zo heeft de ondernemer meteen een duidelijk beeld hoe hij het doet ten opzichte van vorig jaar of ten opzichte van anderen, wanneer hij een grote investering kan doen, enz.”.
“Het online gebeuren levert tal van voordelen” aldus Etien de Kam. “Alles gebeurt vandaag via smartphone of tablet. Zo kan je snel schakelen. De ondernemer van vandaag wil een accountant die hem snapt. De meeste mensen gaan liever lekker sporten dan dat ze uren bezig zijn met de BTW-aangifte”.

Rijkse accountants & adviseurs Middelburg

Buitenruststraat 6

4337 EH Middelburg

T. 0118 67 89 00

E. info@rijkse.nl

I. www.rijkse.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *