BoostXXL: Een boost voor je administratie

Financiële administratie, in- en verkoop, logistiek, voorraden: met een beetje pech heeft u voor elk bedrijfsproces een apart systeem. Hierdoor moeten gegevens vaak dubbel worden ingevoerd en ontbreekt een goed overzicht. Rudie Grim van BoostXXL helpt kleine en grote ondernemers met de implementatie en optimalisatie van AFAS ERP-software: “Daarmee heb je al je gegevens overzichtelijk bij elkaar.”

Rudie Grim is gecertificeerd AFAS-expert en helpt bedrijven bij het opzetten van een goed ERP-systeem. “Daarnaast heb ik een achtergrond in financiële administraties, waardoor ik de taal van mijn opdrachtgevers spreek. Veel bedrijven onderschatten het belang van goede geautomatiseerde administratieve systemen en kunnen nog veel winst behalen. Ondernemers kunnen op deze manier kosten besparen en sneller beschikken over de gewenste informatie.”

BoostXXL kan ondernemers ondersteunen bij zowel de implementatie als de optimalisatie van de AFAS-software. “Vaak zie ik dat bedrijven de software wel hebben aangeschaft, maar er niet optimaal gebruik van maken. Dat is jammer, want het kan je zoveel gemak opleveren. Ik kijk graag mee hoe deze bedrijven meer uit hun programma kunnen halen: AFAS-software geeft je administratie een boost en BoostXXL zorgt voor de XXL.”

AFAS-software is niet alleen geschikt voor grote ondernemingen: ook eenmansbedrijven of starters kunnen ermee aan de slag. “Er is een versie Small Business, dat je eventueel kunt upgraden naar het volledige ERP-pakket. Wanneer je als starter denkt groot te worden, begin dan met een goede basis.”

BoostXXL
Paardebloemstraat 1
4451 TH Heinkenszand
0630 394470
rgrim@boostxxl.nl

 

Tekst: Liesbet Mallekoote

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.