Bouwbedrijf Kambier doneert opbrengst actie ‘Dromen Bouwen’ aan Voedselbank Walcheren

De actie Dromen Bouwen van Bouwbedrijf Kambier heeft een bedrag van  € 4.250,- opgeleverd voor de Voedselbank Walcheren. Donderdag 4 juli is  de cheque door André en Peter Jasperse overhandigd aan Emmy de Kraker, voorzitter van de Voedselbank Walcheren.

De verhuizing naar het nieuwe bedrijfspand aan het begin van dit jaar was voor  Bouwbedrijf Kambier de aanzet tot deze actie. Het nieuwe bedrijfspand is voor de directeuren André en Peter Jasperse als een droom die uitkomt. Bij de verwezenlijking van hun eigen droom realiseerden zij zich dat het niet iedereen lukt om zijn of haar droom waar te maken. Want wat valt er te dromen als je dag in dag uit zorgen hebt over eten en drinken, kleding en onderdak: voor jezelf en voor je kinderen? Om die reden heeft Bouwbedrijf Kambier haar relaties opgeroepen mee te doen met deze speciale openingsactie voor dit regionale initiatief.

De opbrengst die deze actie heeft opgeleverd, zal worden besteed aan de voedselpakketten die wekelijks uitgereikt worden aan gezinnen die van een laag inkomen rond moeten komen.’Acties als die van Bouwbedrijf Kambier die dit soort mooie bijdragen opleveren juichen wij van harte toe’, aldus Emmie de Kraker. ‘Helaas moeten steeds meer mensen een beroep op ons doen. Bovendien is de Voedselbank is een 100% non-profit organisatie en werken we in alle functies alleen met vrijwilligers.’

Ook de winnaar van de extra actie ‘Dromen Bouwen voor een Ander’ is bekend gemaakt tijdens de uitreiking en heeft haar prijs in ontvangst mogen nemen. Iedereen die de actie van Bouwbedrijf Kambier heeft ondersteund, is in de gelegenheid gesteld een droomwens voor iemand anders in te dienen die dat volgens hen verdienden. De winnares krijgt samen met haar twee dochters een Make-Over-Verwen Dag inclusief een fotoshoot.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.