Bouwbedrijf Kambier in actie voor Voedselbank Walcheren

De verhuizing van Bouwbedrijf Kambier naar hun nieuwe bedrijfspand aan het Karreveld 37 in Koudekerke vormt het startsein voor de actie Dromen Bouwen. Met deze actie ondersteunt het bouwbedrijf de Voedselbank Walcheren. De actie start op vrijdag 15 maart en loopt door tot 17 mei. Daarna wordt de opbrengst én de winnaar van de actie ‘Dromen Bouwen voor een Ander’ bekend gemaakt.

Met het nieuwe pand introduceert het bouwbedrijf ook een nieuwe bedrijfsslogan: ‘Dromen Bouwen’. Hiermee onderstreept Bouwbedrijf Kambier dat iedere bouw, verbouw of aanbouw start met een droom. Het nieuwe bedrijfspand van Bouwbedrijf Kambier is voor de directeuren André en Peter Jasperse als een droom die uitkomt. Bij de verwezenlijking van hun eigen droom realiseerden zij zich dat het niet iedereen lukt om zijn of haar droom waar te maken. Want wat valt er te dromen als je dag in dag uit zorgen hebt over eten en drinken, kleding en onderdak: voor jezelf en voor je kinderen? Om die reden wil Bouwbedrijf Kambier ter gelegenheid van de opening van het nieuwe pand een bijdrage leveren aan dit regionale initiatief.

Waar de ingebruikname van een nieuw pand traditioneel voor veel bedrijven aanleiding vormt voor een receptie, pakt Bouwbedrijf Kambier dit anders aan. Op de vernieuwde website www.kambier.nl kan iedereen terecht die het bouwbedrijf wil feliciteren met de opening. ‘Wij vragen om de felicitatie om te zetten in een donatie aan de Voedselbank. Iedere euro zal worden besteed aan de voedselpakketten die helaas hard nodig zijn. Vorig jaar verdubbelde het aantal mensen dat een beroep moet doen op een dergelijk pakket’, aldus André Jasperse.

Iedereen die een donatie doet, kan meedoen met de extra actie ‘Dromen Bouwen voor een Ander’. Deelnemers mogen een droomwens voor iemand anders indienen. Aan het einde van de actie wordt één droomwens door Bouwbedrijf Kambier gerealiseerd.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *