Bouwmaterialen op maat

artikel-17-foto-1Wie regelmatig door Zeeland rijdt, kent ze ongetwijfeld: de felgele vrachtwagens van De Jager Tolhoek, volgeladen op weg naar een bouwplaats ergens in de provincie. “Omdat wij de logistiek in eigen hand hebben zijn we flexibel en kunnen we makkelijk op de wensen van de klant inspelen.”

De Jager Tolhoek is een begrip in Zeeland. Het bedrijf bestaat al meer dan 90 jaar en levert een compleet pakket aan bouwmaterialen, vertelt directeur Martin Hol.
“Zo zijn wij sterk in hout en plaatmateriaal, maar ook de grootste leverancier van Velux-ramen in Zuidwest Nederland. Als onderdeel van het wereldwijd opererende Saint-Gobain is de herkomst van alle materialen gegarandeerd.”

De Jager Tolhoek levert aan bouwbedrijven, timmerfabrieken en zzp’ers. “Onze bouwshops in Goes, Vlissingen en Bergen op Zoom zijn al om 7 uur open.” Vanuit de groothandel en het centraal magazijn worden grotere partijen direct op de bouwplaats afgeleverd. “We hebben de logistiek in eigen hand, dus we kunnen leveren op het moment dat het de klant uitkomt.”

“Een belangrijk onderdeel van de service van De Jager Tolhoek is ons personeel”, zegt Hol. “Dat zijn mensen met verstand van zaken, die elk project of klus kunnen ondersteunen met een juiste planning en advies. Onze chauffeurs zijn de ambassadeurs, zij kennen de uitvoerders en weten wat hun wensen zijn. Zo kunnen we elk pakket afleveren op de manier zoals de klant dat wil: echt maatwerk.”

ContactaNL 2016 standnr. 405

De Jager Tolhoek

Stanleyweg 2

4462 GN Goes

0113 – 246600

info@jagertolhoek.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"15546","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */