Brancheorganisatie ICTWaarborg organiseert voor de twaalfde keer de ICTWaarborg Awards

ICTBrancheorganisatie ICTWaarborg organiseert voor de twaalde keer de ICTWaarborg Awards. De feestelijke uitreiking van de verschillende Awards vindt in 2016 op 30 maart plaats. Ieder jaar streeft ICTWaarborg ernaar de presentatie van de Awards te laten plaatsvinden op een unieke locatie met allure en een sprankelende sfeer en de eerstvolgende keer is dat in The Harbour Club in Amsterdam.

De ICTWaarborg Awards hebben een grote belangstelling vanuit de ICT-branche. De uitreiking kan daarom op veel aandacht van de media rekenen. De Awards worden georganiseerd in samenwerking met verschillende mediapartners. De organisatie houdt toezicht op de naleving van de reglementaire bepalingen en stemprocedure.

Deelname aan de Awards staat open voor alle bedrijven waarvan de kernactiviteit gericht is op computers, software, randapparatuur en computersupplies. Daarbij maakt het niet uit of het bedrijf groot of klein is of wel of geen deelnemer van ICTWaarborg.

Er worden maar liefst 52 Awards uitgereikt in de vakgroepen Computerwinkel, Computerwebwinkel, Servicebedrijf en Zakelijke dienstverlener. Alle winnaars verwelkomen wij graag op 30 maart in the Harbour Club!

Meedoen is een publicitair feestje

De grote meerwaarde van het meedoen aan de ICTWaarborg Awards is dat u uw klanten kunt laten zien dat u genomineerd bent, dat u meedoet en dat ze op u kunnen stemmen. Hierdoor toont u dat u actief bent en uw bedrijf graag zichtbaar maakt. Richt bijvoorbeeld de schijnwerpers op u door een persbericht naar de media te sturen. Winnaars krijgen de beschikking over een apart logo voor hun website om te gebruiken bij marketinguitingen. Bovendien zijn er professionele foto’s, gemaakt tijdens de ICTWaarborg Awards.

Stem op een van uw favoriete Zeeuwse bedrijven via https://www.ictwaarborgawards.nl/stemmen/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.