Burgemeester Middelburg opent Indistrieel

Op zaterdag 4 oktober heeft de burgemeester van Middelburg, de heer Harold Bergmann, de nieuwe winkel “Indistrieel” feestelijk geopend. Deze unieke winkel is gevestigd in een monumentaal pand aan Dam 61 in Middelburg. Indistrieel verkoopt een interessante combinatie van Indiase en industriële producten.

industreelTijdens de opening werd de droom van Nans Ritsman-Blok, eigenaresse van Indistrieel, eindelijk werkelijkheid. Ze keek uit naar het moment waarop zij haar passie voor Indiase en industriële producten met anderen kan gaan delen. Indistrieel biedt een collectie van meubels, accessoires, sieraden, verzorgingsproducten, verlichting en cadeauartikelen passend bij ieder interieur. Het is een winkel geworden waar je lang kan rondlopen om inspiratie op te doen. Iedere kamer in het historische pand brengt weer nieuwe verrassingen. De producten die worden verkocht zijn het beste te typeren als origineel en sfeervol.

Een veel gehoord geluid onder de bezoekers was dat de producten erg mooi tot hun recht kwamen in het authentieke pand. “ Zoiets hadden we nog niet in Middelburg”, aldus een bezoeker.

Bezoekers kunnen bij Indistrieel terecht voor aardewerkschaaltjes met kleurrijke tierlantijntjes tot robuuste houten kasten. Er hangt werk van diverse kunstenaars en er zijn afwisselend exposities te bezichtigen. De bijzondere locatie in combinatie met de unieke producten maakt Industrieel tot een waardevolle aanvulling voor het winkelaanbod van Middelburg.

Indistrieel bevindt zich in het centrum van Middelburg aan de Dam 61. Indistrieel is in principe geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Naast deze genoemde openingstijden kan men ook op afspraak terecht. De website van deze nieuwe winkel is www.indistrieel.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.