Familiebedrijf van het Jaar 2018

Zeeland Business vindt het belangrijk om af en toe een familiebedrijf in het zonnetje te zetten. Daarom reikt Zeeland Business jaarlijks de Familiebedrijf van het Jaar Award uit. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een bekend fenomeen binnen familiebedrijven en wordt het goed bezocht. Op maandag 8 oktober werd deze award voor de vijfde keer uitgereikt en de uitreiking vond in de Mythe in Goes plaats. De gelukkige winnaar was TMC Wonen. Bekijk hier ons persbericht met de bekendmaking.

Bekijk het fotoverslag via deze pagina of hieronder de terugblik:

De finalisten
De drie finalisten die kans maken om Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar te worden zijn twee weken voor de uitreiking bekend gemaakt. Uit ruim 100 mooie nominaties waren de volgende bedrijven door een selectiecommissie gekozen als finalisten: Geuze Transport, ITN Groep en TMC Wonen. De finalisten zijn geselecteerd met als leidraad het thema van dit jaar ‘HR Beleid’.

Spreker Bob Hutten
Om deze avond nog bijzonderder te maken was Bob Hutten aanwezig als spreker. Hutten is Algemeen Directeur van nationaal en culinair gastvrijheidsdienstverlener Hutten. Volgens Hutten moet een bedrijf luisteren, inspireren, delen, geven en helpen. Betekenisvol ondernemen is vanzelfsprekend voor Bob Hutten.

De Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award
In Zeeland is het overgrote deel van de bedrijven een familiebedrijf. Wat niet veel mensen weten, is dat het percentage aan familiebedrijven in Zeeland rond de 85 procent zit. Om deze bedrijven wat extra aandacht te geven, begon in 2014 in samenwerking met Baker Tilly Berk Accountants een mooie traditie om ieder jaar een Zeeuws Familiebedrijf Award uit te reiken. Inmiddels zijn de Zeeuwse Rabobanken en Adriaanse van der Weel Advocaten alweer enige tijd aangesloten en werd dit jaar de lustrum editie van deze mooie award uitreiking georganiseerd. Ondertussen wordt het evenement ook ondersteund door meerdere partners die het Zeeuwse familiebedrijf een warm hart toedragen. Klik hier voor een fotoverslag van de uitreiking in 2017.

Programma en locatie

Locatie

Theater De Mythe
Bleekveld 1
4461 DD Goes

Programma

19.00 Inloop
19.30 Opening

Keynote speaker Bob Hutten (Algemeen Directeur van nationaal en culinair gastvrijheidsdienstverlener Hutten)

Introductie Jury

Voorstellen van de drie finalisten

Bekendmaking winnaar

20.45 Afronding programma

Open netwerkborrel

Consumpties tijdens de netwerkborrel worden beschikbaar gesteld door de vier organiserende partijen.
De presentatie van de avond is in handen van Marc Volleman van De Twaalfde Man Marketing en Communicatie
Bob Hutten als keynote speaker is powered by Switch.

Bob Hutten

Bob Hutten is Algemeen Directeur van nationaal en culinair gastvrijheidsdienstverlener Hutten. Hutten is met meer dan 1700 medewerkers actief in de partycatering, bedrijfscatering, hospitality services, food service en food care. Hutten wil van betekenis zijn. Voor elkaar en de samenleving van vandaag, maar zeker ook die van morgen. Voor organisaties geldt dat waarden als eerlijke bedrijfsvoering, transparantie, samen innoveren, co-creëren, kennis delen, vertrouwen en investeren in duurzaamheid, gezondheid en vitaliteit belangrijke pijlers worden. Volgens Hutten moet een bedrijf luisteren, inspireren, delen, geven en helpen. Betekenisvol ondernemen is vanzelfsprekend voor Bob Hutten. Zo is hij initiatiefnemer van het open innovatienetwerk Foodsquad dat een ander voedselsysteem nastreeft en De Verspillingsfabriek waar van reststromen groente weer smaakvolle producten zoals soepen en sauzen worden gemaakt. De Verspillingsfabriek geeft het eerste grootschalige antwoord op de voedselverspilling in Nederland. Ook spant Hutten zich in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek te bieden. Iedereen verdient een kans om zijn talent te ontdekken, dat in te zetten en zich van waarde te voelen.

Hutten is winnaar van de MVO-prijs Veghel-Uden-Schijndel 2013. En vervolgens ambassadeur geworden van het programma MVO Loont, uitgevoerd door Switch. Op uitnodiging van Switch, verzorgt Bob Hutten die avond de key note.

Bedrijfsprofielen

Geuze Transport

Geuze Transport is als professionele organisatie en familiebedrijf sinds 1822 (!) gespecialiseerd in transport, distributie en opslag van goederen. Uiteraard zijn wij altijd met onze tijd meegegaan en lopen wij in bepaalde opzichten zelfs voor op de ontwikkelingen binnen de transportsector. Om u altijd optimaal van dienst te kunnen zijn beschikken wij over een moderne vloot met eigen vrachtwagens en een team met goedopgeleide en zeer ervaren chauffeurs. Wij bieden maatwerk in binnen- en buitenland.

Geuze Transport is een hecht team dat voor 95% bestaat uit Zeeuws personeel uit eiland Tholen. Het is een erkend leerbedrijf dat jong talent de kans biedt om zich verder te ontwikkelen op gebied van logistiek. De familie hecht veel waarde aan de mening van hun medewerkers en laat hen graag meedenken over beslissingen. Het ziekteverzuim percentage is dan ook slechts 2%.

ITN Groep

ITN Groep in Nieuwdorp is één van de grootste installatiebedrijven van Zeeland. We startten in 1997 als klein familiebedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een modern en veelzijdig installatiebedrijf met ruim 45 vakspecialisten in dienst.

ITN Groep is een jong team dat er alles aan doet om een goede sfeer te creëren: denk een bedrijfsuitjes, etentjes met aanhang en een kerstpakket. Het beleid is er op gericht om mensen te houden van leerling tot pensioen. ITN Groep is een familiebedrijf in hart en nieren dat zich onder andere inzet om elektro techniek te promoten op basisscholen.

TMC Wonen

Je gaat naar TMC Wonen voor Vloeren, Raambekleding, Wandbekleding, Meubels en Slapen. Productkennis, een breed assortiment en de nieuwste trends op het gebied van wonen worden door onze adviseurs gecombineerd tot een persoonlijk en deskundig advies. Zo maken we met onze verregaande service het wonen leuker. En dat doen we graag! We hechten veel belang aan een goede werksfeer. Één waarin je je prettig voelt en waardoor je het beste tot je recht komt. Hiërarchiek is niet aan de orde, als team zorgen we ervoor dat het geregeld wordt. Directeur, stoffeerder en verkoopadviseur: samen gaan we voor een tevreden klant. Jaarlijks wordt een personeelstevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Daarnaast leiden we onze mensen zelf op en werken daarbij regelmatig samen met vluchtelingenpartijen en vergelijkbare instanties.

Muziek

Tijdens deze avond kon muziek natuurlijk niet ontbreken! Stan Bor speelde in 2017 tijdens de uitreiking van Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar en stal toen al vele zakelijke harten. Deze avond heeft hij opnieuw de muziek verzorgd. Meer weten over Stan? Kijk dan op Facebook.

Spelregels Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award

Verkiezingsprocedure
De procedure van de awardverkiezing is als volgt:

 1. Bedrijven nomineren zichzelf of worden door een ander genomineerd. Dit kan van november 2017 t/m vrijdag 14 september 2018.
 2. Genomineerde bedrijven worden door de organisatie benaderd of zij deel willen nemen. Deelname is Om mee te doen, dient het bedrijf achtergrondinformatie te verstrekken over het bedrijf waarmee zij zich kan profileren tegenover de andere deelnemers. Boekhoudkundige en financiële informatie is géén onderdeel van de gevraagde achtergrondinformatie. Toezegging van deelname en opgave van informatie kan tot vrijdag 21 september 2018.
 3. Een selectiecommissie bepaalt drie finalisten.
 4. Deze finalisten worden bekendgemaakt. De jury bezoekt de finalisten en verdeelt op basis van dit bezoek en de eerder verstrekte informatie haar punten. Ook worden de finalisten bezocht door een mediabedrijf ten behoeve van het maken van impressiefilmpjes. Het publiek wordt in de gelegenheid gesteld per SMS hun stem uit te brengen.
 5. Na sluiting van de publieksstemmen worden de punten opgeteld. De jury verdeelt 200 punten en het totaal aantal publieksstemmen telt voor 100 punten.
 6. Tijdens de uitreiking op 8 oktober 2018 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Definitie Familiebedrijf
De organisatie van het Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award hanteert de definitie voor de term ‘familiebedrijf’ van Nyenrode Business Universiteit:
Een bedrijf is een familiebedrijf als het aan minstens twee van de volgende drie criteria voldoet:

 1. meer dan 50% van de eigendom is in handen van één familie;
 2. één familie heeft beslissende invloed op de bedrijfsstrategie of op opvolgingsbeslissingen;
 3. een meerderheid of ten minste twee leden van de ondernemingsleiding zijn afkomstig uit één familie.

Indien het bedrijf minder dan tien jaar geleden is opgericht, dient in het bedrijf ten minste één familielid van de directeur werkzaam te zijn of eigendom te hebben.
(Bron: www.nyenrode.nl/faculteit-en-onderzoek/leerstoelen/familiebedrijven)

Samenstelling jury
Ieder jaar wordt er een jury van drie personen samengesteld die in staat is een betrouwbare mening te vormen en de winnaar voor tweederde deel te bepalen. Instanties, bedrijven, organisaties of individuen worden uitgesloten van deelname aan de jury op het moment dat zij aansluiten als partner of als sponsor van de verkiezing. Gebruikelijke gang van zaken is dat één persoon uit de directie van het winnende bedrijf voorzitter wordt van de jury bij de volgende editie.

Toelating tot verkiezing
Bedrijven worden toegelaten tot de awardverkiezing wanneer zij voldoen aan de volgende criteria:

 • Het bedrijf heeft haar hoofdvestiging in Zeeland;
 • Het bedrijf voldoet aan bovenstaande definitie ‘Familiebedrijf’;
 • Het bedrijf heeft de afgelopen twee jaar de award niet gewonnen;
 • Het bedrijf is geen finalist geweest bij de laatste editie. Indien het bedrijf langer dan één jaar geleden finalist was, is deelname wel mogelijk.

Voorwaarden prijzenpakket
De partners van het Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award 2018 hebben het volgende prijzenpakket samengesteld:

 • Originele Award
 • Publiciteitscampagne door Zeeland Business
 • Fiscale check-up door Baker Tilly Berk
 • 1 dag juridisch advies op maat door Adriaanse van der Weel
 • Rabo miniMaster Ondernemers
 • Tot eind 2018 bioscoopreclame bij CineCity

Hier zijn de volgende voorwaarden aan verbonden:

 • Inzet van de gewonnen campagne mag niet ten koste gaan van mogelijke bestaande samenwerkingsovereenkomsten tussen partner en de winnaar.
 • Winnaar is zelf verantwoordelijk voor het opvragen van de prijs.
 • Per prijsonderdeel kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn omtrent de invulling van dit betreffende onderdeel. Informatie hierover kan opgevraagd worden bij de desbetreffende partij en zal besproken worden wanneer de winnaar na de uitreiking contact opneemt met de partner.
 • De prijs is niet inwisselbaar voor contanten. Verstrekker van de prijs heeft het recht om de naam van de winnaar, zijn/haar foto en andere relevante informatie te publiceren en te gebruiken voor pr-, marketing- en communicatiedoeleinden.

Overige bepalingen

 • De organisatie behoudt zich het recht voor om deze verkiezing op elk moment te beëindigen of de regels, prijzen, bepalingen of informatie te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.
 • Winnaar van de verkiezing 2018 mag zich tot 1 september 2019 zowel ‘Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar’ als ‘Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar 2018’ noemen. Wanneer men echter in het verleden de titel heeft behaald, mag men zich slechts ‘Zeeuws Familiebedrijf van het jaar (x)’ noemen; dus altijd inclusief de toevoeging welk jaar het betreft, maar niet meer ‘Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar’.
 • Iedere winnaar dient dergelijk gebruik te staken als de organisatie haar hiertoe sommeert. De organisatie kan de titel intrekken. Zij zal dit alleen doen als er iets wordt geconstateerd, waardoor van de organisatie niet langer verwacht kan worden dat de titel in stand blijft. Bijvoorbeeld wanneer een winnaar iets doet of nalaat wat hier aanleiding toe geeft.
 • Als blijkt dat een deelnemer spelregels overtreedt of er iets wordt geconstateerd waardoor van de organisatie niet langer verwacht kan worden dat de kandidatuur voor Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar in stand blijft, dan kan de organisatie het bedrijf te allen tijde diskwalificeren, zodat hij niet langer meedingt naar de titel.

Aanmeldingen uitreiking

Op dit moment hebben zich 283 mensen aangemeld voor de uitreiking (laatste update 8 oktober)

 

A Steketee Mosselkweek Steketee-Bom bv
Aart-Jan Witte TMC Wonen
Ad de Korte Zeeuwse Rabobanken
Ad den Dekker Bouwgroep Peters BV
Ad Schreijenberg Adriaanse van der Weel Advocaten
Ad van Heijst VHIC
Adrie Houke Geuze Transport
Adrie Lindhout TMC Wonen
Adrie Witte TMC Wonen
Alessandra Rianna Zeeuws-werk
Andre Smit Rabobank Oosterschelde
André van der Maas Maastec
Angela Jacobse Trouwerie Merrie Mie
Anja Joossen-Vermeulen AutoVermeulen
Anne Witte TMC Wonen
Anouk Broekman Adriaanse van der Weel
Anouk Guilliet
Ard Niewenhuijse ITN Groep
Arend v/d Bosse ITN Groep
Ariska Bouterse The Work Zone
Artur Kozak Waardekatalysator
Bas Mulder Beyuna
Bert Flipse ZuidWest Lease
Bert van Leerdam BvLmedia.nl / Zeeland Business
Bob Hutten Hutten
C. van Sabben Aannemingsbedrijf Fraanje
C.J Geuze Geuze Metaalconserveren BV
CA Geuze Geuze Metaalconserveren Bv
carlos geuze geuze metaalconserveren
Carmen Schikker TMC Wonen
Carolien Lindhout TMC Wonen
Carolien Steketee TMC Wonen
Celina Rijk Baker Tilly Berk
Charles Gelijn Adriaanse van der Weel
Chris Elzas Luximprove
Chris Steketee Mosselkweek Steketee-Bom bv
Chris Witte TMC Wonen
Clara Witte TMC Wonen
Coen van den Bosse StartPeople
Coen Witte TMC Wonen
Connie Karelse Rabobank Oosterschelde
Connie Karelse Rabobank Oosterschelde
Cor Sandee Servicenet
Corina van Manen TMC Wonen
Corné Minderhoud Maros
Cornélie Geijtenbeek Advocatenkantoor Zeeland
Corrie Geuze Geuze Transport
Daan Witte TMC Wonen
daniel doolaege Adriaanse van der Weel
Daniel Lodders Saman Groep
Daniela Verwilligen Smize bv
Danielle Fait Fait-h
Danique Pompernolle Luximprove
Dennis Gijsel Dennis Gijssel Techniek
Dennis Looij Sinkegroep
Dick de Korte De drie klavers B.V.
Dick Nieuwenhuis Muntz
Dies den Haan TMC Project
Ditty Sinke Sinkegroep
E Geuze-Rottier Geuze Metaalconserveren BV
Edwin Bregonje Justion Advocaten
Edwin Geuze Geuze Transport
Elke Lindhout TMC Wonen
Ellen Heltzel Trance en Theater
Elly Hilgers Stichting ZIGZAG
Eric Looij ITN Groep
Erik Kloet Saman Groep
Eva van den Dries-Wisse Kiek! B.V.
Eveline de Lange Etappe Commerce
Fabian Berkhof Advocatenkantoor Zeeland
Femke Hiel Adriaanse van der Weel Advocaten
Flip Van Huizen Van Huizen Law
Flip van Huizen Van Huizen Law
Frank Deprest DP engineering
Frans Provoost WEA
Frans-Jan Witte TMC Wonen
Gerjanne Overbeeke TMC Wonen
Gert-Jan Niewenhuijse ITN Groep
Gertjan Spijk WEA Zuid-West
Guido van Dijke Adriaanse van der Weel Advocaten
Hanneke de Danschutter Adriaanse van der Weel Advocaten
Hans Minderhoud Hoekman Kantoor & Project BV
Hans Niewenhuijse ITN Groep
Hendri Jansens Geuze Transport
Hennie Geuze Geuze Transport
Henriette van Baaren Challenge Team Sailing | Events
Herbert Stronk De Koffieboer
Ilona de Roo Baker tilly berk
Ingrid van der Hoeven Adriaanse van der Weel Advocaten
Itay Young Kingfish Zeeland
J Kloosterziel Ondernemersklankbord regio Zeeland
Jaap Walhout Nedbase
Jaap Walhout Duurzame technieken Walhout
Jaap Witte TMC Wonen
Jacco Niewenhuijse Baker Tilly Berk
Jack Doudeijns Acconavm
Jacky Hollestelle Acconavm
Jan de Jonge Ford van Putten
Jan Rutjes Schipper Groep
Jan van de Bosch TMC Wonen
Jan Willem van Koeveringe Justion Advocaten
Jan-Kees Ganseman Zeeland Business
Jan-Kees Schrier Baker Tilly Berk
Jeanet Verhaagen Handelsbanken
Jeanneke Schutte ITN Groep
Jeannette Vroegindeweij JEANwooninspiratie
Jean-Paul Leenknegt Bio Base Europe Training Center
Jean-philippe Van de Wiele Vd Wiele Bedrijfsadvies
Jessica Lindenberg Baker Tilly Berk
Jewannes Witte TMC Wonen
Joachim Cornelisse Tempo-Team
Jo-Annes de Bat Provincie Zeeland
Jochem Niemantsverdriet Visser & Visser
Joelle Lindhout TMC Wonen
Joeri Duynkerke inworks Projects bv
Johan Niewenhuijse ITN Groep
Johan Oostdijk Geuze Transport
johan Paauwe interieur-paauwe
Johan Witte TMC Wonen
Johannes G Stuut
Johannis Witte TMC Wonen
John Hagers Rabobank
John Heijnsdijk Rabobank Walcheren/Noord-Beveland
Jolanda Geuze Geuze Transport
Jonathan de Voogd Zeeland Business
Jorine Heijboer Zeeland Business
Jorn de Vos Redbrook Engineering
Jos van Baal ITN Groep
Jos Witte TMC Wonen
Joyce de Smit Dockwize
Judith Cabboort Adriaanse van der Weel
Jules van Leijden Rabobank Walcheren/Noord-Beveland
Jurian Geuze Easyblast
Jurrien Tuitert Geuze Transport
Karin Bustraan Humanity in Business
Karin Bustraan Humanity in Business
Kees Driesse Tmc
Kees Hoendervangers DtP-plus
Kees Hout Baker Tilly Berk
Kees Minderhoud Trouwerie Merrie Mie
Kouros Afsari Drukkerij Bareman
Kris Reijnierse Actief Werkt!
Lau Sinke Sinkegroep
Leandra Van Liere TMC Wonen
Leo Geuze Geuze Transport
Leon Witte TMC Wonen
Lianne Lokerse ITN Groep
Lieke Vos Tempo-Team
Liesbeth v/d Bosse ITN Groep
M van de Linde Bouwbedrijf J. van de Linde
Maarten Kop Binnenhuisadviseurs
Machteld de Bruijne TMC Wonen
Magdeleen van Eersel Magdeleen van Eersel
Manuela Geuze Geuze Metaalconserveren
Marc Volleman Zeeland Business
Marcel van der Hart Sinkegroep
Marcel van der Hart Sinkegroep
Marco Frankevijle Baker Tilly Berk N.V.
Marco van Dijke Sailforce
Marco Wijnen Partyservice nederland
Marian Hilgeman TMC
Marianne Hollebrandse Tmc
Marieke Vercouteren Zeeland Business
Marina de Goffau Baker Tilly Berk
Marinka den Hollander TMC Wonen
Marinus van Belzen Baker Tilly Berk
Mariska Geuze Geuze Transport
Marjanne Buijl Trouwerie Merrie Mie
Marjanne Steenpoorte TMC wonen
Marjo Meeuwsen-Dek Justion Advocaten
Marjolijn de Graag Induco B.V.
Mark Bouthoorn Stal beatrixhoeve bouthoorn
Mark Minnaard Conniption
Mark Niewenhuijse ITN Groep
Mark van der Veen Meijling & Sarneel Notarissen en Adviseurs
Markees Zuidweg FAAM Vermogensmanagement B.V.
Marlies Niewenhuijse Baker Tilly Berk
marnus lokerse marnus@work
Martijn Fincke Zeeland Business
Martijn van Sabben Aannemingsbedrijf Fraanje
Martin Lammerteyn Bedrijfsmentor
Martin van der Kuijl Martin vd Kuijl Transport
Matthew Brady Luximprove
Matthijs Lugtenburg Stichting KenniswerfZeeland|DOK41
Maurice Bernard De Koffieboer
Mees van Wijngaarden Maritimevalley
Melissa Schroevers Baker tilly Berk
Mevrouw van Baal ITN Groep
Michael Kloet Baker Tilly Berk
Michel Wiskerke Bakertillyberk
Michiel Krijger Advocatenkantoor Zeeland
Mieke Taal ITN Groep
Miep Niewenhuijse ITN Groep
Miranda Bekenes Gbg
Miranda Bogaert beeldens Bogaert Bouw
Mirl Witte TMC Wonen
Mr Peter Raven Kenniscentrum Arbeidsrecht
Nadine Kater TMC WONEN
Nanzhu Hiddis Omroep Zeeland
Natascha Jacobse Trouwerie Merrie Mie
Natasja Niewenhuijse ITN Groep
Nathalie Beijer Baker Tilly Berk
Nel van ‘t Westende Bloembinderij Ter Lucht
Nelleke Witte TMC Wonen
nico mesu landgoed twistvliet
Nicolai Schiettekatte Kijk op Zaken
Niels Witte TMC Wonen
Nienke Haarmans Zeeland Business
Noa Ganseman Zeeland Business
Pascal Elegeert Switch
Pascal Elegeert Switch
Patrick Heebing Heborg
patrick heebing heborg
Perry Boogaard De Zeeuwse Zaken
Peter Brouwer Waterspecialist
Peter Huibregtse Baker Tilly
Peter Kamstra A. Murre Investments B.V.
Peter Koeman Pekaar & partners
Peter Tanis TMC Wonen
Piet Ekkebus iVenture
Pieta Witte TMC Wonen
Pieter Louwerse TB
Pieter Paree Paree B.V. Elektro – Telecom
Quinta Van weenen Easyblast
Quirien Rijksen Baker Tilly Berk N.V.
Raven KCA/Raven Advies
Reinmann ECOGA
René Bartelen Finamic
Rens Grimminck Baker Tilly Berk NV
Rens Kesteloo Kedu Polymers Industries BV
Rianne v/d Hart ITN Groep
Richard van der Heijden van Tilburg-Bastianen DAF BV
Rick van Iwaarden Baker Tilly Berk
Rien Wisse ITN Groep
Rinus Geuze Geuze Transport
Rob de Graag Induco B.V.
Rob van den Bergh van den bergh architecten
Robert van Noorden Visser & Visser
Robert-Jan Buijze Baker Tilly Berk
Roberto Floren Nyenrode Business Universiteit
Ron Oostdijk Geuze Transport
Ronald de Back Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen
Ronald den Braber SinkeGroep
Ronald van der Hart Kastenstudio Zeeland
Rudi de Munck Baker Tilly Berk
Rutger Bouma Luximprove
Rutger Bouma Luximprove
Rutger Peelen Baker Tilly Berk
Ruud Verschoor BurnoutTeam
Sander van Gelderen Baker Tilly Berk
Sarien Eggebeen TMC Wonen
Shaun Mitchell Oocl logistics
Sheila Posthouwer Mol Sign reclame
Sikke Dijkstra Geuze Transport
Sjoerd Bliek Murre Technologies
Smit André Rabobank Oosterschelde
Sofie Niewenhuijse ITN Groep
Steven Ovaa Ovaa Motors
Talitha Valkier Baker Tilly Berk
Tamara Flore Traas ongediertebestrijding
Therese Bond Rabobank Oosterschelde
Theun van der Have WEA Zuid-West
Tim van den Berg Zeeland Business
Tim Visser Baker Tilly Berk
Toni Schutte ITN Groep
Tonia Driesse TMC
Tonnie Bliek TMC Wonen
Tonny Veerman Veerman Lukaart
Toos Witte TMC Wonen
Verena Jongepier Adriaanse van der Weel
Vincent Calon VAC engineering bv
Wilco Sinke Sinkegroep
Wilfred Meulmeester Meeùs Assurantie BV
Willem Geijtenbeek Geijtenbeek Top Movers
Willem Witte TMC Wonen
Willem Woznitza CTV Zeeland
Willy Geuze Geuze Transport
Wilma Polderdijk Trainers Collectief Nederland
Wilma Poppe ITN Groep
Wim Spruijt Warmtetech.nl
Wim Sturm Hoornbeeck College Goes
Wim van Putten Ford van Putten
Yordi Sandee Sinke Groep