Familiebedrijf van het jaar 2018

Zeeland Business vindt het belangrijk om af en toe een bedrijf in het zonnetje te zetten. In Zeeland is het overgrote deel van de bedrijven een familiebedrijf. Wat niet veel mensen weten is dat het percentage aan familiebedrijven in Zeeland rond de 85 procent zit. Om deze bedrijven eens wat extra aandacht te geven begon in 2014, in samenwerking met Baker Tilly Berk Accountants een mooie traditie om ieder jaar een Zeeuws Familiebedrijf Award uit te reiken. Inmiddels zijn de Zeeuwse Rabobanken en Adriaanse van der Weel Advocaten alweer enige tijd aangesloten en wordt in 2018 de lustrum editie van deze mooie award uitreiking georganiseerd.

De afgelopen jaren is het event uitgegroeid tot een bekend fenomeen binnen familiebedrijven en wordt de uitreiking goed bezocht. Diverse media besteden hier ook jaarlijks aandacht aan. Ondertussen wordt het evenement ook ondersteund door meerdere partners die het Zeeuwse familiebedrijf een warm hart toedragen.

Zeeuws Familiebedrijf van 2018
In 2017 is deze felbegeerde titel gegaan naar Sinkegroep uit Kruiningen. In 2018 gaan we opnieuw een bedrijf uitroepen tot Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar 2018. Alvast iemand hiervoor nomineren? Dat kan via dit formulier. Klik hier voor een fotoverslag van de uitreiking in 2017.

Nomineren 2018

Nomineren 2018


Aanmelden uitreiking maandag 8 oktober

Aanmelden uitreiking maandag 8 oktober


Overzicht eerdere winnaars

Overzicht eerdere winnaars

Bekijk hier overzicht van de eerdere awards 

Jaartal Winnaar
2014  Bouwbedrijf Fraanje
2015 Paree BV 
2016 Omoda Schoenen 
2017 Sinkegroep
Trotse familie Sinke