Centrum voor duurzame economie en technologie, ook voor uw bedrijf

biobaseWerkt uw bedrijf met milieuvriendelijke technieken, is het energieneutraal of afvalstoffenneutraal en steekt u dit niet onder stoelen of banken? Dan is dat helemaal terecht, dat ten eerste. Ten tweede versterkt u dit imago door uw vergadering of symposium te organiseren bij Bio Base Europe Training Center in Terneuzen.

Deze locatie biedt alle moderne faciliteiten en zet zich eveneens in om duurzame productiewijzen, een circulaire economie en energiezuinig werken, te promoten. Ook faciliteert het centrum de vermeerdering van kennis hierover. Zo heeft het een prachtige expositie met laboratoriumopstellingen. Het geeft uw evenement beslist meerwaarde als uw gasten die kunnen bezoeken en onder begeleiding proeven kunnen doen!

Het centrum stelt op licentiebasis een e-learningomgeving en simulatie-software beschikbaar. Ook hiervan kunt u gebruikmaken, bijvoorbeeld bij de interne opleiding van uw medewerkers. Ook kunt u er voor langere tijd kantoorruimte huren of ruimte voor een werkafspraak of -overleg.

Bio Base Europe Training Center maakt deel uit van een Europees netwerk van innovatie- en onderzoekscentra. Is het centrum oorspronkelijk opgezet om energiewinning uit biomassa te stimuleren en te onderzoeken, de aandacht verbreedt zich steeds meer naar duurzaamheid in het algemeen. En dat straalt af op uw evenement en dus op uw organisatie.

Bio Base Europe Training Center
Alexander Lie Kwie, operational manager
Zeelandlaan 2
4538 CA  TERNEUZEN
tel. +31 (0) 115 724994
alexander.liekwie@bbeu.org
www.bbeu.org

Fotografie: Marijana Pajovic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *