Cerfix Constructies

CerfixInnovatieve oplossingen in de bouw

Cerfix is een ingenieursbureau met vestigingen in Heinkenszand en Dirksland. “Wij adviseren over allerlei bouwkundige en civiele constructies,” vertelt directielid Mario Verschuure. “Wij maken op basis van het door de architect gemaakt ontwerp, de berekeningen en tekeningen voor bijvoorbeeld funderingen en hout-, staal- en betonconstructies. Wij doen dit voor de woningbouw, utiliteitsbouw en civiele werken. Maar ook bij het realiseren en uitbreiden van terminals in de havens.”

BIM
“We onderscheiden ons met het BIM-principe”, vult directielid Nardi Bolle aan. “Bij BIM wordt met een driedimensionaal Bouw Informatie Model (BIM) integraal samengewerkt door alle betrokken partijen. Door het gezamenlijk ontwerpen en continu oplossen van knelpunten, wordt het een efficiënt en optimaal ontwerp. Je voorkomt faalkosten tijdens de bouw en bespaart tijd en geld. Want de voorbereidingstijd is iets langer, maar je bouwperiode wordt verkort. Dat hebben we onlangs nog ervaren bij de bouw van een Multifunctionele Accommodatie in Zoutelande. Hiermee lopen we voorop in de markt.”

Doelmatig
“Onze aanpak is heel praktisch en doelmatig: we denken proactief mee met de uitvoering en komen met innovatieve oplossingen. Dat wordt gewaardeerd door de aannemers. Daarom zijn we ook tegen de trend in gegroeid. We hebben inmiddels tien personeelsleden en worden vaak gevraagd om mee te denken bij complexe bouwplannen. Ook kunnen we 3D-modellen omzetten in productietekeningen voor de staal- en houtindustrie. Door onze praktische benadering kunnen onze bouwpartners efficiënter werken.

Cerfix Constructies Heinkenszand                    Cerfix Constructies Dirksland
Schouwersweg 9d                                                       Watertoren 51a
4451 HS Heinkenszand                                              3247 CL Dirksland
0113 – 56 40 60                                                          0187 – 60 96 58
info@cerfix.nl                                                              info@cerfix.nl
www.cerfix.nl                                                              www.cerfix.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *