Chocolate Lovers – Willy Wonka Villa voor gezinnen

Chocolate Lovers uit Middelburg timmert hard aan de weg. De stichting heeft onlangs een deel van haar activiteiten verplaatst naar het monumentale Huis ’s-Hertogenbosch aan de Vlasmarkt. Daarnaast zijn er plannen voor de bouw van een Willy Wonka- vakantiepark.

Chocolate Lovers werd vijf jaar geleden opgericht door tien vrienden en is inmiddels de grootste chocolatier van Zeeland. “We verwerken zo’n 10.000 kilo chocola per jaar, die we verkopen in onze eigen winkel en via diverse webshops”, vertelt medeoprichter Richard Jansen. De opbrengst wordt ingezet om gezinnen met langdurig zieke kinderen mooie momenten te bezorgen en om zieken en dementerende ouderen in Zeeland eens te trakteren.

De komende jaren richt de stichting zich op de realisatie van elf vakantieappartementen: de Willy Wonka Villa. “Gezinnen met ernstig zieke kinderen kunnen hier een geheel verzorgde vakantie vieren, compleet met zwembad, binnenspeeltuin en kinderboerderij. Het hele terrein wordt ziekenhuisbed-vriendelijk, zodat zieke kinderen overal bij kunnen zijn. De appartementen worden geschikt gemaakt om zorg in te verlenen. Families kunnen hier met lotgenoten een midweek echt ontspannen.” In de weekenden worden de appartementen verhuurd aan toeristen, zodat de vakanties voor zieke kinderen en hun families gratis blijven.

De bouw van de vakantievilla wordt onder meer gefinancierd door workshops en kinderfeestjes die in Huis ’s-Hertogenbosch worden georganiseerd. “En we zoeken volgers en partners die een bedragje willen bijdragen. Ons doel is over vier jaar zes miljoen bij elkaar te hebben, zodat we kunnen beginnen.”

 

Chocolate Lovers
Vlasmarkt 45 & 51
4331 PD Middelburg
I. www.chocolatelover.nl
I. www.williewonkavilla.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *