CIOS Goes spant zich in voor de Ride 2014

Donatieboxen worden door heel Zeeland geplaatst
 
Goes, maart 201450 leerlingen van CIOS Goes gaan vanaf maandag 31 maart 2014 in actie voor de Ride for the Roses. Hiermee willen ze geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Daarnaast is dit een mooie manier om het evenement, dat op 7 september 2014 plaatsvindt (met start en finish in Goes) onder de aandacht te brengen in Zeeland.
 
De CIOS Goes leerlingen gaan donatieboxen plaatsen in winkels in Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Zierikzee en Bergen op Zoom. In deze speciale Ride for the Roses donatieboxen kunnen klanten klein- of wisselgeld doneren. In de week van 2 september halen de leerlingen de boxen weer op. “We hopen natuurlijk op een hele hoge opbrengst”, aldus Paul Hermsen, coördinator van deze actie van het CIOS. In 2008 werd een recordopbrengst behaald tijdens de Ride voor KWF door de inzet van alle Zeeuwen.

Het CIOS organiseert de komende maanden veel activiteiten om geld in te zamelen voor de Ride for the Roses in Zeeland. Tijdens de Nationale Sportweek (19 t/m 26 april) worden er voor het basisonderwijs ook Trails georganiseerd.
 
Ride for the Roses
De Ride for the Roses is een jaarlijks fietsevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. De 17de editie is 7 september met de start in Goes. Het succes van de Ride for the Roses zit hem in de unieke formule. Samen met duizenden anderen op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd iets doen tegen kanker.
 
De Ride for the Roses is voor iedereen, doe ook mee!

Voor meer informatie, sponsoring en inschrijven ga naar: www.ridefortheroses.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *