Coach Meet Coach event

Op donderdag 29 november introduceren Zeeland Business Academy en Stichting ZIGZAG het eerste Coach Meet Coach event, boordevol kennis en inspiratie van en voor Zeeuwse coaches, trainers en opleiders. Het event is bedoeld om coaches en trainers met elkaar kennis te laten maken en kennis te delen via diverse workshops en plenaire sessies. Tijdens de bijeenkomst zullen diverse thema’s worden behandeld over (online) marketing, effectief netwerken en klanten vinden en binden. Daarnaast zullen wij de resultaten van een eerder uitgevoerd onderzoek onder Zeeuwse trainers en coaches presenteren. In het onderzoek komen vooral zaken als zichtbaarheid en samenwerking aan de orde.

Dit evenement valt onder het programma van Zeeland Business Academy. Interesse om ook onderdeel te worden van de academy? Kijk hier voor meer informatie hier of mail naar  info@zuidwestbusiness.nl

Programma 29 november

Programma 29 november

18.30 – 19.00 Inloop
19.00 – 19.45 Plenaire opening en discussie over relevante onderwerpen
19.45 – 21.00 Masterclasses
21.00 – 22.30 Netwerkborrel met MeetMatch netwerkapp
22.30               Afsluiting

Plenaire sessies

Plenaire sessies

  • Ontvangst en welkom door avondvoorzitter en partners van het evenement
  • Presentatie resultaten onderzoek onder trainers en coaches in Zeeland
  • Plenaire discussie over diverse onderwerpen, geleid door avondvoorzitter

Masterclass 1 Marketing en zichtbaarheid

Masterclass 1 Marketing en zichtbaarheid

Social media begon als hype, maar is nu onmisbaar bij veel succesvolle bedrijven. Het is dé manier om transparantie en vertrouwen te bieden aan de kritische, goed geïnformeerde doelgroepen/markt van nu. Daarbij zorgt het voor meer bereik en interactie met jouw doelgroep. De 24-uurs economie vraagt om up-to-date content en een doelgerichte strategie. Tijdens onze master class social media bespreken we de kansen die social media bieden en hoe je dit als coach het beste kunt inzetten om je eigen online marketing te versterken. In deze sessie zullen we onder andere samen met de deelnemers op zoek gaan naar antwoorden op vragen als:

  • Waar kunnen we social media voor inzetten?
  • Hoe zorgen we ervoor dat de communicatie via social media past bij jou?
  • Hoe je social media activiteiten bijdraagt aan je online vindbaarheid?

Masterclass 2 Stop met verkopen! - Klantgericht communiceren (klanten vinden en binden)

Masterclass 2 Stop met verkopen! - Klantgericht communiceren (klanten vinden en binden)

Stop met verkopen en…………… je verkoopt meer. De moderne klant wil niet meer dat je hem iets verkoopt. Standaard verkopen van je product wekt irritatie op. Nee, de moderne klant wil serieus genomen worden, echt begrepen worden, gemeende aandacht voor zijn situatie, zijn drijfveren. Hij wil maatwerk en voordelen door bij jou te kopen. Hij is op zoek naar werkelijke toegevoegde waarde. Hoe doe je dat? Hoe stop je met verkopen en vind je meer klanten? Deze masterclass is geschikt voor iedereen die zich wil ontwikkelen in het vak verkoop om zijn (potentiële) klanten beter te kunnen bedienen.

Netwerksessie

Netwerksessie

Netwerken via de MeetMatch zakelijk speeddaten app. Hiermee is het mogelijk om zeer efficiënt te netwerken. De MeetMatch artificiële intelligentie brengt je samen met de juiste mensen. Maar, als je wilt, behoud jij de volledige controle hoelang je met iemand spreekt. Met Meetmatch word je geconnecteerd met andere trainers en coaches en levert dit wellicht mooie nieuwe kansen op!

Locatie

Locatie

Dockwize, ontvangst in PZEM zaal.
Edisonweg 41 B
4382 NV Vlissingen

Aanmelden

Aanmelden

Deelname aan dit evenement kost € 49,95,– p.p. (excl. Btw), inclusief hapjes, drankjes en deelname aan 1 masterclass. Aanmelden vóór 12 november via onderstaand formulier.