Coach Meet Coach event-2018 Vlissingen

Op donderdag 29 november introduceren Zeeland Business Academy en Stichting ZIGZAG het eerste Coach Meet Coach event, boordevol kennis en inspiratie van en voor Zeeuwse coaches, trainers en opleiders. Het event is bedoeld om coaches en trainers met elkaar kennis te laten maken en kennis te delen via diverse workshops en plenaire sessies. Tijdens de bijeenkomst zullen diverse thema’s worden behandeld over (online) marketing, effectief netwerken en klanten vinden en binden. Daarnaast zullen wij de resultaten van een eerder uitgevoerd onderzoek onder Zeeuwse trainers en coaches presenteren. In het onderzoek komen vooral zaken als zichtbaarheid en samenwerking aan de orde.

Dit evenement valt onder het programma van Zeeland Business Academy. Interesse om ook onderdeel te worden van de academy? Kijk hier voor meer informatie hier of mail naar  info@zuidwestbusiness.nl

Programma 29 november

18.30 – 19.00 Inloop
19.00 – 19.45 Plenaire opening en discussie over relevante onderwerpen
19.45 – 21.00 Masterclasses
21.00 – 22.30 Netwerkborrel met MeetMatch netwerkapp
22.30               Afsluiting

Plenaire sessies

  • Ontvangst en welkom door avondvoorzitter en partners van het evenement
  • Presentatie resultaten onderzoek onder trainers en coaches in Zeeland
  • Plenaire discussie over diverse onderwerpen, geleid door avondvoorzitter

Masterclass 1: Online marketing & zichtbaarheid

  

Door: Samantha De Caluwé en Mariela Battistella-Libanio van eBirds
Duur: 60 minuten

Een goede, professionele online marketing en communicatie helpt je bij het vinden van nieuwe klanten. Met name in de combinatie van verschillende kanalen, die elkaar aanvullen en versterken.
Aanvullen, door de informatie doelgericht via bijvoorbeeld jouw website, social media en e-mail te verspreiden. Versterken, door te zorgen voor een eenduidige, herkenbare beleving van jouw merk, bedrijf en product. Bijvoorbeeld door de huisstijl consistent toe te passen. Hoe realiseer je een passende online aanwezigheid en presentatie, met name via Social Media?

Social media begon als hype, maar is nu onmisbaar bij veel succesvolle bedrijven. Het is dé manier om transparantie en vertrouwen te bieden aan de kritische, goed geïnformeerde doelgroepen/markt van nu. Daarbij zorgt het voor meer bereik en interactie met jouw doelgroep. De 24-uurs economie vraagt om up-to-date content en een doelgerichte strategie. Tijdens onze masterclass online zichtbaarheid bespreken we de kansen die social media bieden en hoe je dit als coach het beste kunt inzetten om je eigen online marketing te versterken. In deze sessie zullen we onder andere samen met de deelnemers op zoek gaan naar antwoorden op vragen als:
–             Waar kunnen we social media voor inzetten?
–             Hoe zorgen we ervoor dat de communicatie via social media past bij jou?
–             Hoe je social media activiteiten bijdraagt aan je online vindbaarheid?

Wij zijn eBirds en wij kunnen je helpen met je online marketing-communicatie. Ook helpen wij je graag bij de effectieve inzet van social media. Wij geven advies, ondersteunen in de uitvoering van de social media-communicatie en bieden diverse cursussen.

Masterclass 2: Klanten vinden en binden: Ondernemen vanuit je grootste kracht.

Door: Jannie en Pauline van Home of Power

Duur: 60 minuten

In deze actieve workshop worden persoonlijkheid en imago aan elkaar verbonden. Als ondernemer krijg je (nog) meer zicht op jezelf, op wat je talenten zijn en op wat jou ten diepste drijft en hoe je dit kunt gebruiken als kompas voor groei en succes van je onderneming en voor belangrijke keuzes in je leven. Je gaat aan de hand van het Personal Power Plus model kennismaken jouw grootste kracht van waaruit je moeiteloos en succesvol kunt ondernemen.

In de workshop ontdek je 4 stappen om te ondernemen vanuit je grootste kracht
Stap 1: wanneer jij in je Element bent – HOE jij moeiteloos onderneemt
Stap 2: WAT jouw diepste drijfveer is en waarin je met jouw onderneming het verschil wilt maken
Stap 3: wat jouw allergrootste KRACHT is – jouw Powertype – en met welke doelgroep jij makkelijk de verbinding maakt
Stap 4: hoe jij als coach kunt werken met Personal Power Plus om jouw klanten te vinden en te binden

Je leert hoe jij de dingen moeiteloos voor elkaar krijgt, zodat je meer energie overhoudt voor datgene wat jij ook belangrijk vindt. Wanneer jij als ondernemer laat zien wie je bent en waar je voor staat trek je vanzelf de gewenste doelgroep naar je toe en daarmee nieuwe klanten! Daarnaast krijg je inzicht over hoe het benutten van kleuren jouw imago en identiteit kan versterken.

Praktische gegevens
Deze workshop vraagt als voorbereiding de online Powertest. Het invullen van deze test kost je ongeveer 30 minuten.

VOOR WIE IS DE MASTERCLASS BEDOELD
Deze masterclass is een aanrader voor elke ondernemende coach die:
√ meer inzicht wil in de eigen kracht als ondernemer
√ moeiteloos de juiste doelgroep wil vinden en binden
√ de volgende stap wil maken in zijn bedrijf voor meer omzet
√ klanten helpt om de beste versie van zichzelf te worden
√ krachtig uit de verf wil komen voor meer succes

Wat leer je tijdens de Masterclass
√ Wat je grootste kracht is en hoe je die kunt gebruiken om richting te geven aan je bedrijf
√ Hoe je kunt laten zien wie jij bent en wat je wilt bereiken – succes trek je aan
√ Inzicht en waardering van talenten van jezelf en anderen voor moeiteloos succes
√ Hoe je jouw drijfveren kunt inzetten als jouw sleutel tot succes
√ Hoe je de kennis van kleur bewust kunt inzetten in diverse aspecten van je bedrijf

Home of Power
Jannie Boer en Pauline van der Veeken, oprichters van Home of Power, hebben als doel om mensen de beste versie van zichzelf te laten worden. En vanuit die unieke kracht bij te dragen en te leven en zo de wereld mooier te maken.
Jannie is na een start in de kinderpsychiatrie ruim 25 jaar ondernemer in mode, ontwerp, productie en retail. Jannie is met haar bedrijven Kijk op Kleur en Home of Power opleider, spreker, businesscoach en auteur in de Kleur- & Imagobranche. Als DE kleurexpert helpt ze ondernemers en samenwerkende teams om de beste versie van zichzelf te laten zien. Pauline is na 10 jaar diverse leidinggevende ICT functies in het bedrijfsleven overgestapt naar zelfstandig ondernemerschap als burn-out, imago- en businesscoach & auteur. Vitaliteit – je goed voelen van binnen en van buiten en meer uit het leven halen – is hierbij haar grote drijfveer. Pauline laat vol passie mensen zien hoe ze waardevol impact kunnen hebben.

Netwerksessie

Netwerken via de MeetMatch zakelijk speeddaten app. Hiermee is het mogelijk om zeer efficiënt te netwerken. De MeetMatch artificiële intelligentie brengt je samen met de juiste mensen. Maar, als je wilt, behoud jij de volledige controle hoelang je met iemand spreekt. Met Meetmatch word je geconnecteerd met andere trainers en coaches en levert dit wellicht mooie nieuwe kansen op!

Locatie

Dockwize, ontvangst in PZEM zaal.
Edisonweg 41 B
4382 NV Vlissingen

Aanmelden

Deelname aan dit evenement kost € 49,95 p.p. (excl. BTW), inclusief hapjes, drankjes en deelname aan 1 masterclass. Aanmelden via onderstaand formulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.