Column: Be in control

De mogelijkheden van digitalisering van de financiële administratie van een ondernemer zijn in een stroomversnelling geraakt. Resultaten en posities van vorderingen en schulden kunnen dagelijks worden gevolgd: De ondernemer in control!

Hoe bereikt u dat? Zorg voor een digitale administratie. U en uw leveranciers versturen facturen digitaal. Online kunnen inkoopfacturen worden goedgekeurd. Uw bankgegevens worden dagelijks in uw administratie gepushed door uw bankier. Betalingsadviezen worden gegenereerd vanuit uw boekhoudpakket. Door gebruik te maken van slimme software kunnen deze processen gedeeltelijk of in belangrijke mate worden geautomatiseerd. Geheel op basis van uw wensen. De software dient zo te zijn ingericht dat u periodiek/dagelijks de voor u belangrijkste indicatoren kunt volgen. Baker Tilly Berk kan u hierin ondersteunen of u geheel ontzorgen.

Baker Tilly Berk heeft tevens veel ervaring in het voeren van digitale administraties. De eerste digitale administraties waren in 2006 operationeel. U kunt cijfermatig dagelijks op de hoogte zijn van de prestaties van uw onderneming. Deze informatie is 24 uur per dag beschikbaar in de cloud. Dat kan zijn op computer en ieder ander mobile device.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw onderneming.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"52abca6ca3","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"14254","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */