Kennisdeling: Verzekeren: wat wel en wat niet?

Te veel eten is niet goed, maar te weinig natuurlijk ook niet. En dat geldt voor veel zaken: wat is de juiste balans. En hoe vindt u die balans? Die afweging geldt ook voor verzekeren.

Bijna alles is verzekerbaar
Het bedrijfsgebouw, de inventaris, je smartphone, de bedrijfsauto’s, de zakenreis… je kunt overal een verzekering voor afsluiten. Alles verzekeren kost een vermogen, maar als je te weinig verzekert, loop je grote risico’s. Hoe bepaal je de juiste balans? Vier aspecten spelen een rol. Welk bedrag kun je verliezen als het fout gaat? Hoe groot is de kans dat dit gebeurt? In hoeverre kom je dan in de problemen? En hoeveel kost het om dit risico af te dekken?

Afwegingen
De kans dat een gebouw afbrandt, is niet groot. Maar als dat gebeurt, heeft bijna niemand geld om zijn bedrijfspand opnieuw te bouwen. Bijna ieder bedrijf met een eigen gebouw heeft daarom wel een opstalverzekering. De kans dat er iets met je smartphone gebeurt is vrij groot. Maar dat zijn kosten die de meeste bedrijven wel kunnen opvangen. Lang niet iedereen verzekert daarom zijn smartphone. Ons advies: verzeker grote risico’s, zoals uw bedrijfsgebouw, aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid. Maak voor de rest een afweging. En overleg met een onafhankelijke adviseur. Deze heeft de kennis en ervaring om u van een goed advies te voorzien.

 Leo Remijn | De Zeeuwse Verzekeringen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"3760","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */