Combinatie praktisch met mooi

Perfect-Marketing-001M.W.J. Koster VOF is een begrip in Axel en ver daarbuiten. In de winkel vind je alles op het gebied van landbouw-, tuin-, huishoudelijke en hobby-artikelen en het jaarlijkse vuurwerk. In het naastgelegen pand is Showroom Koster Home Decoratie gevestigd, met een fraaie collectie decoratieve artikelen, cadeauartikelen en meubelen.

De vader van Maarten Koster startte het bedrijf in jaren 30 van de vorige eeuw met de verkoop van zaaigranen en ontsmettingsartikelen. Gaandeweg breidde het assortiment uit, met onder andere gewasbeschermingsartikelen en gereedschappen. Maarten begon midden jaren zeventig. Hij maakte van de winkel een soort ‘winkel van sinkel’. “Ik probeer op deze manier Axel leefbaar te houden. Als er een winkel sluit, kijk ik of het assortiment bij ons past. De ijzerwaren bijvoorbeeld heb ik om die reden aan ons assortiment toegevoegd.”

Nieuwste artikelen
Maarten werkt samen met zijn partner Sonja Dooms. Zij richt zich op de naast gelegen Showroom Koster Home Decoratie. “Deze winkel heeft nu nog een andere ingang, maar binnenkort zijn beide winkels met elkaar verbonden”, vertelt Maarten. Showroom Koster Home Decoratie heeft inmiddels een eigen plek veroverd in Axel. Steeds meer mensen weten de winkel te vinden voor een cadeautje of een sfeermaker voor de eigen woning. “Onze website en onze Facebook pagina geven een goed beeld van onze collectie en de nieuwste artikelen. Maar in de winkel zelf vind je natuurlijk het volledige assortiment.”

M.W.J. Koster VOF
Showroom Koster Home Decoratie
Buitenweg 22
4571 ER Axel
0115 561685  0629 593987
www.kosteraxel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *