Compleet starterspakket voor ICT

lantack┬®ceesrijnen 15285

Tekst: Liesbet Mallekoote

Als startende ondernemer moet je van alles regelen om je zaak op poten te zetten. Eén van die dingen is ICT en telefonie: je moet bereikbaar zijn, je moet vindbaar zijn en je moet kunnen werken. Lantack Network Solutions biedt een starterspakket waarin alles zit wat je als beginnende ondernemer nodig hebt.

“Als starter moet je aan veel dingen denken”, erkent Cliff Lagendijk van Lantack Network Solutions. “Een website, domeinnaam, e-mail, werkplekken, servers, dataopslag, applicaties en beveiliging. Wij zijn zelf ook starters geweest en weten dat er dingen zijn die je op dat moment liever aan een deskundige overlaat. Met ons Starterspakket willen we beginnende ondernemers de zorgen voor ICT en telefonie uit handen nemen.”

Het Starterspakket van Lantack Network Solutions biedt een compleet pakket aan diensten, dat indien gewenst kan worden aangevuld of beperkt. “Eigenlijk heeft elk bedrijf wel de behoefte aan een goede automatisering, maar juist in de beginfase is goed advies erg belangrijk. Daarnaast kunnen we zorgen voor werkplekken, mailboxen, randapparatuur, opslag, back ups en VOIP-telefonie en adviseren we op het gebied van netwerkbeveiliging. Dit alles bieden we aan tegen een alles-in-één-prijs met aantrekkelijke starterskortingen in de eerste drie jaar. Daarna praten we verder.”

Lagendijk vindt persoonlijk contact met zijn klanten belangrijk, zeker in de startersfase. “Als starter komt er zoveel op je af en ICT is niet IMG_7850altijd voor iedereen gemakkelijk behapbaar. Te veel informatie maakt het vaak alleen maar onduidelijker. Wij lichten onze diensten graag toe in een persoonlijk gesprek, waarin we helder uitleggen: dit heb je nodig, en hier kun je drie jaar mee vooruit. Ook vertellen we graag over onze eigen starterservaringen.”

Het voordeel van het Lantack Starterspakket is de schaalbaarheid, zegt Lagendijk. “In ons Starterspakket vind je onder meer werkplekken en mailboxen in de cloud, met softwarepakketten op huurbasis. Die hoef je niet ineens voor tien man tegelijk aan te schaffen, maar kun je maandelijks bij- of afschalen als er personeel bijkomt of vertrekt. Zeker in de beginfase van je bedrijf kan dat immers snel wijzigen.”

 

Lantack Network Solutions

Steenspil 12N

4661 TZ Halsteren NL

T. 0164-650120

E. info@lantack.com

I. www.lantack.com

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.