Contacta 2015; Kracht van Connecties

Contacta_2014De kracht van connecties staat centraal tijdens Contacta.nl 2015, op 3, 4 en 5 november in de Zeelandhallen. Met dit thema wil Contacta.nl benadrukken hoe belangrijk het voor ondernemers is de juiste connecties te maken, te onderhouden en te versterken. Zowel op lokaal, regionaal of op nationaal niveau en voor sommigen zelfs ver over de grens. Door de verbondenheid met bedrijven en organisaties uit eigen regio verder te ondersteunen en te promoten, versterkt uiteindelijk de gehele zuidwest regio. Met Zeeland als poort naar Noord-Brabant, Antwerpen en zo naar heel Europa.

Thema staat garant voor interessant programma
Vanuit het beursthema besteedt Contacta.nl dit jaar extra aandacht aan het maken van nieuwe connecties. Zo geven inspirerende sprekers als voormalig minister van Financiën Jan Kees de Jager, zakenvrouw van het jaar Danny Hollestelle en bijzonder hoogleraar Marktwerking- en mededingingseconomie Barbara Baarsma hun visie op de economische kracht van connecties. Daarnaast zal Contacta.nl een faciliterende en stimulerende rol spelen in het kader van connecties maken, door het organiseren van diverse seminars, workshops, borrels en vele andere activiteiten. Samen met kennispartners Rabobank, DRV, Goes Marketing en sinds dit jaar ook Delta, belooft Contacta.nl er een uiterst interessante beurs van te maken, zowel voor haar 350 standhouders als de 23.500 verwachte bezoekers.

Standhouders uit alle branches
Uit vrijwel alle branches zijn bedrijven aanwezig, gepositioneerd op pleinen per branche of regio. Wie ook wil instappen in het grootste netwerk van Zuidwest Nederland en Vlaanderen door deel te nemen aan Contacta.nl 2015 kan terecht bij Erik Voerman van LMG Exhibitions, tel. 0113-850899 of erik@lmg.nl. Voor meer informatie kijkt u op www.contacta.nl.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *