‘Contacta’ centraal in Zeeland Business Magazine nr. 7

Zeeland Business magazine nr. 7-2011 viel vrijdag 28 oktober 2011 op de mat. De editie staat in het teken van de bedrijvenbeurs ‘Contacta’ en werd net als vorig jaar in samenwerking geproduceerd met de collega’s van West-Brabant Business.

Op de cover prijkt Nicky Broos van Sneeuwattraktiepark Skidôme uit Rucphen. Speciale aandacht is er ook voor de drie finalisten van de KvK Startersprijs. De uitreiking van deze prijs vindt woensdagavond 2 november plaats tijdens Contacta. Titels van redactionele onderwerpen zijn verder onder andere: ‘25 jaar Contacta‘; ‘Contacta wordt beste B2B beurs van NL‘; ‘Mediamix wordt toverwoord‘ (Zeeland Business Visuals); ‘Een kopje koffie mag ook mooi zijn‘; ‘Vijf tips voor een succesvol evenement‘; ‘Vijf mythes over internet marketing‘ en ‘Forever Direct bouwt gouden distributiecentrum in Roosendaal‘.

Wilt u Zeeland Business Magazine ook ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: nu@zeelandbusiness.nl. Meer informatie over publiciteit voeren via Zeeland Business ontvangt u van Tim van den Berg: tim@zeelandbusiness.nl.

Items uit het magazine zijn ook op deze website terug te vinden. Redactionele artikelen zijn te bekijken onder de kolom ‘ZB magazine’ en advertorials vanzelfsprekend onder ‘Advertorials’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.