Contacta.nl – Inspirerende gasten over actuele onderwerpen

Op de affiche van Contacta.nl staan dit jaar opnieuw grote namen. Belangrijke thema’s in hun bijdragen zijn de impact van data, de Zeeuwse arbeidsmarkt en onze gezondheid.

Ben van der Burg    woensdag 7 november 15:00   Contacta Arena
Ben van der Burg is commercieel directeur bij Triple. Dit bedrijf is sterk in applicaties voor de mobiele telefoon, virtual reality software en kunstmatige intelligentie. Daarnaast is hij de online- en innovatiespecialist van BNR nieuwsradio. Ben neemt deelnemers op mee in zijn wereld van data en legt uit hoe hij dit commercieel vertaalt naar rendabele innovaties.

Dionne Stax   dinsdag 6 november 20:00  Politiek café   (aansluitend borrel)
Een dag eerder leidt Dionne Stax een politiek café. Inzet is een stevig debat over de Zeeuwse economie tussen de 150 geselecteerde deelnemers. Vooral de arbeidsmarkt en het gebrek aan goed gekwalificeerde medewerkers zal aan bod komen. Door haar brede kennis en journalistieke achtergrond is Dionne uitermate geschikt als gespreksleider.

Sander Schimmelpenninck   donderdag 8 november 15:00   Contacta Arena
Van advocaat naar pizzabakker naar ‘De Slimste Mens van Nederland’ en hoofdredacteur van Quote. Alleen de carrière van Sander Schimmelpenninck spreekt al tot de verbeelding. Ook hij laat zijn licht schijnen op het thema ‘De Impact van Data’. Als opiniemaker is Sander niet wars van prikkelende stellingen.

Rico Verhoeven  donderdag 8 november 17:00    Contacta Arena
Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven is op donderdag gast van Gezond in Zeeland. Gezond kickboksen is misschien wel de ultieme paradox. Rico vertelt wat hij zoal doet en laat om steeds in topconditie de ring te betreden. Gedeputeerde Jo-Annes de Bat verzorgt de inleiding.

Mart Smeets  donderdag 8 november 20:00   Contacta Arena
Sportverslaggever en radiomaker Mart Smeets behoeft nauwelijks introductie. Hij komt praten over de invloed van data. Centraal staat de vraag hoe bedrijven groeiende datastromen kunnen benutten om markt te winnen en klanten optimaal te bedienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.