Deelnemen aan ZB Contacta Plaza

Tijdens Contacta 2018 (6, 7 en 8 november) organiseren wij voor de derde keer de Zeeland Business Contacta Plaza. Een eigen plein van ruim 160 m2 aan oppervlakte op een gunstige positie; de veelgebruikte in-/uitgang van en naar de Westerscheldehal (hal 2).

Zie hieronder een afbeelding van de locatie:

 

 

 

 

 

 

Vernieuwde standopzet
We gaan dit jaar een volledig vernieuwd standconcept lanceren. Daarnaast wordt de beursoppervlakte van ZB Plaza vergroot naar 160 m2 (t.o.v. 99 m2 in 2017). Naast de vertrouwde tafels op de ZB Plaza is het daardoor ook mogelijk om een aantal losse stands af te nemen. Het ZB plein krijgt een volledig eigen opvallende look & feel in steigerhout. Een ware eye catcher dus!
Iedere standhouder krijgt een eigen unieke statafel met logozuil welke een paar meter in de lucht wordt geprojecteerd.

Op het ZB plein is ook dit jaar weer een meetingpoint ingericht in de vorm van een bar en zitjes. Hier is het mogelijk om uw relatie een drankje aan te bieden en apart een gesprek te voeren. De bar zal door het team van ZB worden bemand. Het gebruik van het meetingpoint en de zitjes zijn in de prijs inbegrepen (exclusief de afgenomen consumpties).

Voorbeeld plaza vorige jaar. Dit jaar krijgt het plaza een Zeeuwse beach look.

Instapklare stands
De stands die wij beschikbaar stellen worden volledig “turn-key” opgeleverd. Dit betekent dat u alleen maar eigen aanvullend promotiemateriaal, zoals flyers, mee hoeft te nemen. De stand of tafel wordt volledig ingericht en voorzien van signing aan u beschikbaar gesteld. De stands hebben een open uitstraling maar daarnaast ook de mogelijkheid om een eigen identiteit te creëren.

Impressie standconcept 2018

Borrel op de Contacta dinsdag
Net als vorig jaar organiseert Zeeland Business ook op de Contacta dinsdag een volledig verzorgde borrel. Het is voor u dan mogelijk om uw relaties uit te nodigen om hier ook aan deel te nemen. De borrel wordt voor u als kennispartner en de aanwezige bezoekers kosteloos aangeboden. De borrel wordt u aangeboden door Zeeland Business & Sligro.

Afname gehele beurs of per dag
Ook dit jaar bieden we weer de mogelijkheid om een stand te reserveren op basis van een dag, twee dagen of tijdens de gehele beurs. Heeft u interesse? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact op. Netwerkleden van Zeeland Business ontvangen korting op zowel een stand als een tafel.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *