Continu in beeld blijven doe je zo

Jij hebt een tof bedrijf en dat mag iedereen weten. Niet eventjes en weer vergeten. Nee, het liefst herinner je ze er iedere dag even aan. Dat kun je doen door ze te spammen met mails en social mediaposts, maar daar krijgt jouw doelgroep er zóveel van, dat valt niet meer op. Hoe dan? Door functionele relatiegeschenken uit te delen. Hier een paar ideeën.

Waterflesjes met logo
Vandaag de dag zie je ze werkelijk overal, waterflesjes. Op de sportschool, bij evenementen, onderweg en op het kantoor. Want we zijn ons steeds bewuster van gezond leven en daar hoort voldoende water drinken bij. Bovendien raken de plastic wegwerpflesjes uit de supermarkt steeds meer uit de gratie vanwege het plastic afval dat ze veroorzaken. Herbruikbare waterflesjes is ‘the way to go’. En dan het liefst een mooi exemplaar, want het oog wil ook wat.

Mooie bedrukte drinkflessen met logo
Igopromo heeft een groot assortiment bedrukte drinkflessen met logo. Er is altijd wel een waterflesje dat perfect bij de uitstraling van jouw bedrijf past. Kies voor een stoer en stevig aluminium of roestvrijstalen exemplaar of juist voor een elegant doorzichtig Tritan waterflesje met logo. Je hebt bovendien keuze uit verschillende doppen en hengsels en natuurlijk kun je alle kanten op met kleuren en opdruk. Zo stel je eenvoudig het ideale waterflesje met logo samen voor jouw bedrijf.

Ideaal voor een duurzaam imago
Door als bedrijf waterflesjes met logo uit te delen aan je doelgroep, breng je jezelf langdurig onder de aandacht. Jouw flesjes worden namelijk iedere dag opnieuw gebruikt. Maar daarnaast zijn er nog meer voordelen om juist voor waterflesjes te kiezen. Ze stralen namelijk uit dat jij gezondheid en duurzaamheid belangrijk vindt. Zo helpen waterflesjes dus jouw duurzame en gezonde imago te versterken.

USB-sticks met logo
Een andere optie om continu in beeld te blijven bij jouw doelgroep, zijn de USB-sticks met logo. Ook deze worden dagelijks door jouw doelgroep gebruikt. Het leuke aan USB-sticks met logo is dat je er ook informatie over jouw bedrijf aan toe kunt voegen. Je nieuwste catalogus of bedrijfsvideo bijvoorbeeld. Of een prijsvraag, offerte of productinformatie. Deze upload je eenvoudig op de USB-sticks.

Klanten bewaren USB-sticks
Papieren catalogi en documenten belanden vaak al gauw in de papierbak. Heel anders is dat met USB-sticks. Deze gooien mensen niet weg, ze hergebruiken ze op het werk of privé. Zo blijft jouw USB-stick en dus jouw bedrijf continu in beeld.

USB-sticks bedrukken – de opties
Er zijn veel opties in USB-sticks. Zo varieert de opslagruimte van USB-sticks bij Igopromo van 512 MB tot wel 32 GB. En ook de vorm kan verschillend zijn. Kies voor een standaard USB-stick, of één in de vorm van een creditcard, sleutel of pen. En wil je dat jouw USB-stick makkelijk mee te nemen is? Kies dan een accessoire, zoals een hengseltje, lanyard of sleutelhanger.

Waterflesjes en USB-sticks al vanaf kleine hoeveelheden verkrijgbaar
Of USB-sticks met logo het beste bij jouw boodschap en doelgroep passen, of je liever kiest voor de duurzame/gezonde boodschap van het waterflesje met logo, je bestelt ze eenvoudig bij Igopromo. Zij zorgen voor optimale drukkwaliteit, voor een blijvend positieve indruk van jouw bedrijf. Het maakt niet uit of je er veel of weinig nodig hebt. De waterflesjes en USB-sticks zijn al verkrijgbaar in kleine aantallen. Check ook de andere drinkwaren en duurzame artikelen. En vind je het lastig kiezen uit het grote assortiment? Neem dan eens contact op met het salesteam van Igopromo. Zij helpen je graag op weg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *