Coronaproof kerstevent

We zijn nog maar nét over de helft van 2020, maar wát zijn we er allemaal aan toe: een leuk feestje om naar uit te kijken! Om medewerkers te bedanken en de kerstpakketten uit te delen, om de toon voor 2021 te zetten, om even lekker ‘de boel de boel te laten’, maar vooral om te GENIETEN! Elkaar ontmoeten en plezier hebben; daar draait het om tijdens de Kerst Parade. Een uniek 1,5 meter concept van Meet Me Events in samenwerking met SEC Catering waarvoor de draaiboeken al klaarliggen. Deze winter wordt een winter om nooit meer te vergeten!

Wat kun je verwachten?
De Kerst Parade hangt aan elkaar van verhalen, ontmoetingen, entertainment en samenzijn! Vanaf het moment van binnenkomst tot aan het vertrek worden de gasten, tijdens een smakelijke maaltijd, vermaakt door een rariteitenkabinet aan acteurs, muzikanten en entertainers. Een divers programma vol knotsgekke optredens en vermaak. Dit unieke kerst- of nieuwjaarsevent (de Nieuwjaarsparade) vindt plaats in prachtige, oude (kerk)gebouwen in Zeeland. Vanzelfsprekend Coronaproof, door de juiste tafelschikking en maatregelen.

Het belooft een bijzondere en onvergetelijke avond te worden!

Interesse?
Heb je interesse in de Kerst Parade als personeelsuitje, jaarafsluiting, nieuwjaarsevent of gewoon om jezelf en collega’s een leuke avond te bezorgen? Neem dan vrijblijvend contact op met Meet Me Events. 

Locaties en data
De Kerst Parade wordt georganiseerd in Goes, Middelburg, Terneuzen, Vlissingen en Zierikzee in de maanden december 2020 en januari 2021. Afhankelijk van het animo bepalen we het aantal dagen per locatie. Dus wees er snel bij, want VOL = VOL!

Bron: SEC Catering

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *