Corstanje Assurantiën wint de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014’ in de regio Zeeland

Op 20 mei 2014 heeft Independer de 25 regionale winnaars bekendgemaakt die de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014’ hebben gewonnen. In de regio Zeeland is Corstanje Assurantiën tot winnaar uitgeroepen. Het hypotheekadvies van dit kantoor heeft de beste prijskwaliteitverhouding in die regio.

Klantreviews en Kwaliteitscheck
Adviseurs die aan deze verkiezing hebben mee gedaan, kunnen worden beoordeeld door hun klanten op www.independer.nl.  Om in aanmerking te komen voor de prijs moesten advieskantoren minimaal acht klantreviews hebben ontvangen. Ook moesten minimaal vijf klanten een Kwaliteitscheck hebben ingevuld. Met deze check kunnen consumenten aan de hand van een vragenlijst controleren of hun hypotheekadviseur alle relevante onderwerpen heeft besproken. De Kwaliteitscheck is gebaseerd op een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De prijs heeft betrekking op beoordelingen die zijn achtergelaten tussen 1 mei 2013 en 1 mei 2014.

Ruim 60.000 beoordelingen
Independer behoort met jaarlijks ca. 650.000 bezoekers tot de top-3 meest bezochte websites waar mensen zich oriënteren op een hypotheek. Via ‘Zoek adviseur’ kunnen consumenten snel en gemakkelijk de beste hypotheekadviseur in hun regio vinden. In totaal hebben consumenten ruim 60.000 waarderingen van kantoren op de site van Independer achtergelaten. Gemiddeld vinden dagelijks zo’n 1100 consumenten een goede adviseur bij Independer. Daarom zal Independer de Kwaliteitscheck blijven doorontwikkelen.

Meer informatie over de regionale winnaar staat op deze webpagina:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *