Creatieve nieuwjaarsborrel organiseren

Dit jaar zal de nieuwjaarsborrel er anders uitzien dan andere jaren. Samenkomen is dit jaar niet mogelijk, maar werknemers hebben wel behoefte aan contact met collega’s. Daarom komen veel ondernemers nu met creatieve ideeën; ze kiezen voor een online variant en bovendien kunnen we het helemaal compleet maken met een thuisbezorgde borrelbox voor iedere collega! In deze tijd kan jouw nieuwjaarsborrel gewoon doorgaan.

Hier alvast wat tips:
1. Hou het kort!
Zeker ervan zijn dat iedereen betrokken blijft bij je verhaal? Zorg er dan voor dat je nieuwjaarsborrel niet té lang duurt. Hou het kort: maximaal 1 uur.

2. Presenteren is een vak
Presenteren. Het zit in je óf niet. Om je verhaal goed over te laten komen en de deelnemers bij je verhaal te laten blijven is het van belang dat de presentator ze bij de les houdt. Een vleugje humor kan best, het is immers een nieuwjaarsborrel!

3. Durf  te netwerken
Ideale gelegenheid om te netwerken met elkaar! Je leert nieuwe mensen kennen, kletst gezellig met die ene collega en komt wellicht die ene persoon tegen die jou een gouden tip geeft.

4. Spannende afsluiter
Neem ze mee… tot het einde van de kerstborrel… met een spannende afsluiter! Denk aan een special guest, een kleinigheidje voor iedereen, een cadeau voor de medewerker die de meeste klanten heeft binnengehaald, enz…

Heb je speciale wensen of bijzondere voorkeuren? Daag ons uit!
Neem contact met ons op!


20-12-2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *