Crossborder event dinsdag 10 oktober

Op dinsdag 10 oktober organiseert Zeeland & West-Brabant Business voor de tweede keer het crossborder netwerkevent voor Zeeuwse, Vlaamse en West-Brabantse ondernemers. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met EURES Scheldemond en wordt ondersteund door gerichte aanvullende kennispartners. Het evenement wordt gehouden bij Bio Base Europe Training Center in Terneuzen en bestaat uit een crossborder kennismarkt voor het voeren van 1-op-1 gesprekken, vele kennissessies over verschillende thema’s en uiteraard uitgebreide mogelijkheden om te netwerken met ondernemers uit Nederland en Vlaanderen.

Tijdens het avondvullende programma worden diverse onderwerpen behandeld gericht op zakendoen tussen Nederland en België in het algemeen, maar ook tussen de grensgebieden Zeeland, West-Brabant, Antwerpen en Oost- en West-Vlaanderen. Naast het kennis vergaren op de kennismarkt kunt u diverse seminars volgen over o.a. personeel werven in Europa, vestigen in Nederland, cultuurverschillen tussen Vlaanderen en Nederland, grensoverschrijdende bedrijfsovernames en het opstellen van een strategisch plan voor internationaal zakendoen.

Programma:
17.45 – 18.45 optioneel nuttigen buffet
18.45 – 19.15 opening Crossborder event
19.15 – 20.30 Crossborder kennismarkt afgewisseld met diverse kennissessies
20.30 – 21.00 Pauze plus crossborder kennismarkt
21.00 – 21.30 Ronde 2 kennissessies
Vanaf 21.30 mogelijkheid om te netwerken

Aanwezige kennispartners:
EURES Scheldemond is hoofdpartner van dit evenement en is een partnership waarin de volgende partners actief zijn: UWV, VDAB, EGTS Linieland van Waas & Hulst, MKB, VOKA, IVR, Provincie West-Vlaanderen, Provincie Oost-Vlaanderen, Provincie Zeeland, Provincie Antwerpen, Provincie Noord-Brabant en de Europese Unie.

Verdere kennispartners: Kamer van koophandel, Rabobank, DRV Accountants, Frame21, Take5, Invest in Zeeland, Nederlandse Kamer van Koophandel voor België & Luxemburg, Flanders Investment & Trade, Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad, Alexander Vissers, Martin Lammerteyn en Tekstbuffet/Schrijf.be.

U kunt zich gratis voor de kennismarkt en seminars aanmelden via www.zeelandbusiness.nl/crossborder2017-2. Optioneel kunt u gebruik maken van een uitgebreid buffet (à €20,-).

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *