Crossborder Congres 2020

De toekomst is samen!

Is uw bedrijf gevestigd in de Nederlands-Vlaamse grensregio of bent u op zoek naar baankansen in deze regio? Dan mag u onderstaande niet missen!

 

Op dinsdag 10 november a.s. organiseert Zeeland Business in samenwerking met EURES Scheldemond een Crossborder Congres met als thema HET BENUTTEN VAN GRENSOVERSCHRIJDENDE KANSEN.
Tijdens dit event bespreken we hoe we samen kunnen zorgen voor een grensregio die “werkt”.

Staat u open voor werken of recruiten over de grens Nederland-Vlaanderen? Of wilt u weten welke uitdagingen op de grensoverschrijdende arbeidsmarkt ons staan te wachten en hoe we hierin kansen kunnen benutten? Dan zorgen wij voor één op één ontmoetingen.

Laat u inspireren door deskundigen uit de regio en vooral ook door het verhaal van onze bijzondere keynote speaker. Wij ontmoeten u graag op 10 november in het Scheldetheater Terneuzen!

Online matchingtool Grensmatch
Het congres heeft onder andere als doel om te faciliteren in een ontmoeting & matching tussen werkgevers onderling en werkzoekenden uit onze grensregio. Hiervoor zal onder andere de online matchingstool Grensmatch worden ingezet. Na uw aanmelding krijgt u hierover nader bericht.

Handig om te weten:
*Het definitieve programma volgt nog.
* Wij organiseren een evenement met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Mocht dit niet kunnen worden gewaarborgd, bijvoorbeeld wanneer de coronabesmettingen weer toenemen, dan bieden we het programma online aan.

 

Aanmelden

Bij aanmelden gaat u akkoord met het volgende: de gegevens die gevraagd worden tijdens het aanmelden worden gedeeld met EURES Scheldemond.