Dag van de Architectuur 2016

Goes, ook dit jaar organiseert Architectuur Atelier Zeeland samen met Logus (als partner) de verkiezing –Zeeuwse Dag van De Architectuur prijs- voor van het beste project van Zeeland van 2015. De prijs wordt uitgereikt op het jaarlijkse expo/event DvdA 2016 (alles over ver-bouwen en her-inrichten) op 17 en 18 juni aanstaande.

Vanaf 15 februari aanstaande kan iedereen (architectuur-landschap-interieur) projecten, die in Zeeland gerealiseerd zijn in 2015, insturen naar info@eezeeland.nl, om mee te dingen naar deze prijs. Op de facebook pagina DvdAzeeland worden de projecten geplaatst waar iedereen, middels ‘likes’ kan stemmen. Op deze facebookpagina staan ook de spelregels voor insturen en stemmen.

Midden april zullen de 4 projecten met de meeste stemmen doorgaan naar de finale. Een vakjury heeft een wildcard die de 5e finalist zal nomineren.

Op de speciale pzc website kan er dan op deze finalisten worden gestemd! Op zaterdag 18 juni om precies 12 uur sluit de stemming en zal op de DvdA2016 bekend worden gemaakt.

Eerdere winnaars waren het boulevardpaviljoen in Vlissingen (2015) en de schaapskooi in Wemeldinge (2014)

Voor meer info over het wedstrijdreglement en de DvdA 2016 klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *