Danny Hollestelle Zakenvrouw van het jaar

Danny

Danny Hollestelle uit Kapelle is de nieuwe Zakenvrouw van het jaar. Ze was voorgedragen door vakgenoten in deze landelijke verkiezing. Hollestelle staat sinds 2007 aan het hoofd van het familiebedrijf Koninklijke Hollestelle Groep in Goes.

Ondernemersfamilie
Hollestelle komt uit een ondernemersfamilie. Ze is de zesde generatie die het bedrijf bestuurt. In 2007 nam zij de leiding over van haar vader. Danny Hollestelle studeerde commerciële werktuigbouwkunde aan de HTS in Vlissingen en Bedrijfskunde aan Nijenrode Business Universiteit.

Hoefsmederij
Hollestelle Groep ontstond in 1874 als hoefsmederij in Goes en is de afgelopen 140 jaar uitgegroeid tot bedrijf met verschillende onderdelen. Hollestelle is actief in certificering, kranentechniek, groothandel en constructie. Bij het bedrijf werken zo’n 65 medewerkers.

Zeeuwse zakenvrouw
Danny Hollestelle zit in het bestuur van de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging en was bovendien voorzitter voor ondernemersclub Jong Management Kring Midden Zeeland. Het is de 34e keer dat de verkiezing wordt gehouden. Het is niet voor het eerst dat een Zeeuwse zakenvrouw de titel pakt, in 2001 viel de eer te beurt aan Scarlett Kwekkeboom.

Danny Hollestelle uit Kapelle is de nieuwe Zakenvrouw van het jaar.

Bron: Omroep Zeeland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *