De Drukkerij, ook voor uw feesten en partijen!

drvkkeryUw medewerkers zelf hun (kerst)cadeau uit laten zoeken op een avond, samen met collega’s, met een hapje en een drankje?
Dat kan in de Drvkkery, een van de leukste plekken in Zeeland.

Al enkele jaren organiseert de Drvkkery exclusieve koopavonden voor bedrijven en organisaties. De avond begint met koffie en appeltaart. Daarna krijgt iedereen een bon om diezelfde avond in de winkel te besteden, of een andere keer. Collega’s gaan samen de winkel in, de een koopt een boek, de ander een pen of een kalender, een cd of vinyl. Voor zichzelf of voor een kleinkind bijvoorbeeld. En wat opvalt: iedereen heeft het geweldig naar z’n zin. In de loop van de avond druppelt men weer binnen in de brasserie van de Drvkkery. Nog gezellig napraten, biertje, sapje, glaasje wijn en een stukje kaas en een bitterbal.

Dit is een van de mogelijkheden die de Drvkkery faciliteert. Ook een ontbijt is mogelijk, of een diner met wat extra’s. Een lezing door een bekend auteur, een muziekuitvoering. Een speciaal voor u gemaakte Drvkkerybon, een mooi cadeaupakket. De mensen van de Drvkkery denken graag met u mee.

Daarnaast kan zusterbedrijf De Kloveniersdoelen ingezet worden. Voor een filmvoorstelling met diner of feest, een personeelsborrel of een muziekoptreden. En dat in een prachtig pand uit 1607.

De Drvkkery                                                                                     Kloveniersdoelen
www.drukkerijmiddelburg.nl                                                   www.kloveniersdoelen.nl

Contact: Lonneke Pastoor, e-mail kantoor@drukkerijmiddelburg.nl of bel 0118 886 872

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.