De Koffieboer: Totaalleverancier koffieconcepten

Koffie is onmisbaar in elk bedrijf. Lekkere koffie is een teken van gastvrijheid. De geur, de smaak. Bijna iedereen drinkt het en kwaliteit wordt steeds belangrijker, omdat mensen ook thuis steeds betere koffie drinken. De Koffieboer in Bruinisse voorziet de zakelijke Zeeuwse markt van topkwaliteit.

“Als ik de telefoon opneem met ‘De Koffieboer’ wordt er altijd gelachen. Een positieve binnenkomer, de naam zegt alles.” Herbert Stronk is ruim 16 jaar werkzaam in de koffiebranche, dus weet waar hij over praat: “Koffie is een beleving en u toont gastvrijheid door lekkere koffie te serveren. In 2010 merkte ik dat vrijwel elke provincie een eigen regionale koffiespecialist heeft op zakelijk gebied, maar Zeeland niet. Ik besloot mijn functie bij de fabrikant van koffieautomaten neer te leggen en een geheel nieuwe onderneming te starten. Zo is De Koffieboer ontstaan. De focus ligt op het leveren van een compleet assortiment ingrediënten en koffiemachines met de bijbehorende technische service aan het bedrijfsleven in de straal Zeeland – Rotterdam – Breda.”

De Koffieboer onderscheidt zich op vele gebieden van de concurrenten, maar vooral de regionale benadering is belangrijk. “Veel bedrijven bieden technische assistentie binnen 24 uur, maar halen dit vaak niet eens. Wij beloven onze klanten om binnen 4 uur op de stoep te staan, indien nodig. We hebben onze eigen specialistische technici. Daarnaast besteden we de logistiek uit. Wanneer een klant voor 15.00 uur zijn bestelling online plaatst, zorgen wij dat het vanuit ons centrale magazijn via externe partijen de volgende dag wordt geleverd. Snel, gemakkelijk en minder milieubelastend. Bovendien kunnen wij door deze efficiënte manier van werken scherpe prijzen bieden. De machines die wij leveren zijn afkomstig van overwegend Nederlandse en Zwitserse fabrikanten en hebben een zeer hoge kwaliteit. Verder vinden wij korte lijnen belangrijk. De klant wordt bij ons telefonisch niet oeverloos doorverbonden maar direct geholpen.”

Naast oplossingen voor bedrijven en sportclubs, biedt De Koffieboer sinds dit jaar ook concepten aan voor de horeca. “We willen een totaalleverancier zijn voor ons werkgebied. Met onze eigen barista brengen we de kennis van de producten over op het personeel van onze klanten, want daar valt veel winst te behalen. Door het personeel te trainen op het met de juiste liefde zetten van een perfecte koffie of cappuccino komen onze producten beter tot hun recht en verhoogt de horecaondernemer de koffieomzet. Tevens een leuke stap die we hebben gemaakt is de introductie van de eigen ‘Beach Bar’ met espressomachine voor op uw bedrijfsevenement.” Kwaliteit, service en tevredenheid staan hoog in het vaandel. “Graag geven wij advies op maat en verzorgen we een proefplaatsing of kan de klant bij ons in de showroom terecht. We gaan voor 100% tevredenheid en willen iedereen voorzien van een perfecte kop koffie.”

 

De Koffieboer BV
Visseryweg 3, unit 1, 4311 RW Bruinisse
0111 407846
info@dekoffieboer.nl
www.dekoffieboer.nl en www.koffie-online.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.