Omroep Zeeland: Dé omroep van Zeeland

Omroep Zeeland is dé omroep van Zeeland en behoort al jaren tot de best bekeken, beluisterde en bezochte regionale publieke omroepen van Nederland. Adverteren via Omroep Zeeland is dan ook dé manier om uw boodschap in heel Zeeland te verspreiden.

Beeld en geluid zijn de meest directe en overtuigende kanalen om de aandacht van uw doelgroep te trekken en uw boodschap over te brengen. De media-adviseurs van Omroep Zeeland begeleiden u in het hele traject van planning, productie tot en met de uitzending.

Bert Hoogerheijde, media-adviseur: “Dankzij de verschillende mediakanalen, wisselende uitzendfrequentie en –tijden en onze ervaring met verschillende professionele producenten kunnen we altijd een passende aanbieding doen. Heel trots zijn we op ons nieuwste product: ‘in de etalage’. Een film van maximaal twee minuten die bijzonder geschikt is voor branding en positionering. Deze bieden we aan als scherp geprijsd pakket inclusief ontwikkeling, productie en vier weken lang uitzending.”

Ook media- en reclamebureaus zijn bij Omroep Zeeland aan het goede adres. Met onze expertise zijn we een professionele partner voor een uitgewerkt advies aan uw klant. Omroep Zeeland is een modern mediabedrijf dat meegaat met de laatste ontwikkelingen. Recent hebben we een app ontwikkeld voor Apple en Android, waarmee al het Zeeuwse nieuws live of on-demand te volgen is. Meer informatie daarover vindt u op de website.

Adverteren bij Omroep Zeeland: goedkoper dan gedacht en effectiever dan verwacht.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.