De Pooter Personeelsdiensten nu actief aan beide overkanten

Donderdag 5 juni 2014 opent het uit Axel afkomstige uitzendbureau de Pooter officieel een nieuwe vestiging in Middelburg. Vanuit dit kantoor verwacht het grootste uitzendbureau van Zeeland zo’n 630 werkzoekenden op Walcheren, de Bevelanden en Schouwen-Duiveland aan werk te kunnen helpen. De dagelijkse leiding over de Middelburgse vestiging is in handen van Kathy Maas.

Programma
16.30 – 17.00 uur  Inloop
17.00 – 17.15 uur   Openingshandeling door Ko en Timmie de Pooter
17.15  – 17.30 uur  Welkomstwoord wethouder Economische Zaken gemeente Middelburg, Johan Aalberts
17.30 – 19.00 uur  Receptie voor genodigden. De vestiging zal op 5 juni doorlopend geopend zijn voor geïnteresseerden.

Groeispurt
De afgelopen zes jaar is de omzet van de Pooter verviervoudigd. Het is inmiddels het grootste uitzendbureau in de provincie. Dat succes is niet onopgemerkt gebleven. Het bedrijf werd vier keer op rij genomineerd voor de FD Gouden Gazellen-award en mag zich daarmee één van de snelst groeiende middelgrote ondernemingen van Zeeland noemen.

Betrouwbaar familiebedrijf
De Pooter is een echt familiebedrijf en is al ruim 60 jaar actief op het gebied van personeelsbemiddeling. Terwijl de industrie in de Kanaalzone Gent-Terneuzen zich ontwikkelde, groeide het bedrijf met haar klanten mee. Daardoor heeft het met veel opdrachtgevers een jarenlange relatie opgebouwd en heeft zich ontwikkeld tot specialist in het leveren van personeel aan de (proces)industrie, van technisch tot administratief personeel, op alle scholingsniveaus. De Pooter zendt op dit moment zo’n 540 mensen uit naar klinkende namen als Dow Benelux, Wolter & Dros en Eastman Chemicals in Middelburg. Bij hen staat het bedrijf bekend als een degelijke, betrouwbare partner met een professionele werkwijze.

Persoonlijke benadering
De kracht van het bedrijf zit hem in de persoonlijke benadering, zowel richting werkgevers als naar werknemers. “Wij doen niet aan cv-schuiven. Kandidaten worden altijd eerst uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Persoonlijke interesse en motivatie vinden wij heel belangrijk. Want mensen doen zaken met mensen”, aldus directeur Tim de Pooter.

NV Economische Impuls Zeeland (Impuls) heeft het bedrijf begeleid bij de uitbreiding naar Middelburg.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.