De RTL Z thuiswerktips: zo werk je rustig door ondanks corona

Veel mensen die niet gewend zijn aan thuiswerken, zitten door de corona-uitbraak toch ineens thuis tijdens werktijd. Speciaal voor hen verzamelt RTL Z-journalist Pepijn Nagtzaam, ook thuiszitter, wat tips.

Wie thuis kan werken, móet thuis werken. Daar heeft Nederland naar geluisterd. Het is rustig op de weg, de treinen zijn leeg, een groot deel van kantoorgaand Nederland zit thuis.
Ik ook, net als het grootste gedeelte van de redactie van RTL Z. Wie uitzendingen maakt is in Hilversum, de rest zit thuis. In het washok, aan de eettafel, in het thuiskantoor.
Het is weer eens wat anders dan de doorgaans drukke redactie waar veel tv-schermen hangen, heen en weer wordt geroepen en af en toe een presentator nét iets te laat naar de studio rent.
Ik was vergeten dat er een basisschool achter mijn huis staat. Kinderen. Ze zijn klein, maar wat maken zij een herrie. De heipaal, kilometers verderop, helpt ook niet mee. De oude, half kapotte tv die fungeert als tweede scherm geeft me nu al hoofdpijn. En of het nu een slim plan was om toch nog even een wasje te draaien, dat vraag ik me af.

Lees hier verder

Bron: RTLnieuws.nl
RTL Z-journalist Pepijn Nagtzaam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *