De Training Factory, het aanzetstaal voor uw organisatie.

Problemen in een organisatie zijn vaak over een lange periode langzaam ingesleten. Om die op te lossen is het nodig dat iemand met een frisse blik de zaken aanscherpt. “Wij zien onszelf als het
aanzetstaal van de organisatie.”

“Je kunt het vergelijken met een koksmes dat langzaam botter wordt”, zegt Ellen van Troost, aanscherper bij de Training Factory. “Binnen een organisatie kunnen problemen op het gebied van
leiderschap en communicatie zo langzaam groeien, dat je soms de oorzaak niet meer ziet. Net als het mes van de kok moet ook een organisatie regelmatig worden aangescherpt.”

En dat is precies wat de Training Factory doet. “Wij zijn het aanzetstaal van jouw organisatie. Wij kijken van buitenaf naar waar het van binnen vastloopt en waar mensen, processen en structuren kunnen worden aangescherpt. Zo vinden we de oorzaak en dus het begin van de oplossing.”

De Training Factory adviseert en biedt trainingen en workshops aan MKB-bedrijven in zuidwest Nederland. “Maar dat is niet de eerste stap”, zegt Van Troost. “Eerst zullen we aan de hand van gesprekken beoordelen wat het probleem is en wat het gewenste resultaat moet zijn. Vervolgens maken we een plan. Training kan daarvan een onderdeel zijn, net als individuele coaching of begeleiding op de werkplek. Het voordeel van dat laatste is dat je meteen met het geleerde aan de slag kunt.”

De Training Factory
Zorgdijk 5
4586 PN Nieuw-Namen
E. info@detrainingfactory.nl
I. www.detrainingfactory.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.