Paree: De zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

De wereld van de communicatietechnologie verandert in een rap tempo. Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien steeds meer naar elkaar toe. Zelfs de ‘cloud’ is inmiddels gemeengoed geworden. Ook de technici van Paree B.V. uit ’s-Heerenhoek signaleren dit. Als goud business partner van KPN zijn zij overtuigd van de zakelijke oplossing die KPN ÉÉN biedt. “Tal van bedrijven kiezen hiervoor. En terecht, KPN ÉÉN maakt optimale bereikbaarheid eenvoudig. Met één vaste prijs en één factuur.”

Aan het woord zijn Pieter Paree en Rob van Oosten, beiden afdelingsmanager bij Paree B.V. Het veelzijdige bedrijf telt momenteel ruim 140 medewerkers. “Wij beheersen alle belangrijke specialismen, van industriële automatisering tot en met het brede spectrum van gebouw- en werkplekautomatisering”, vertelt Pieter Paree. Hij vormt de derde generatie en zal op termijn aan het roer komen te staan van dit mooie familiebedrijf. “Onze kracht zit in de totaaloplossingen die we bieden. We zijn ondernemers in de volle breedte van dienst, met specialistische kennis, kwaliteitsproducten en service & onderhoud. Dat werkt natuurlijk bijzonder prettig; één telefoontje is voldoende om zaken volledig geregeld te krijgen. Daar komt bij dat wij als familiebedrijf een enorme betrokkenheid voelen met onze klanten en altijd streven naar langdurige relaties”

Totaaloplossingen
De opdrachtgevers van Paree B.V. beslaan het volledige spectrum van het mkb en groot zakelijk. “We bedienen even gemakkelijk bedrijven met minder dan 5 werkplekken als met meer dan 500”, legt Rob van Oosten uit. “Groot of klein, wij bieden compleet werkende oplossingen waarbij we alle disciplines van Paree kunnen inzetten. Daarom ook zijn we zo enthousiast over de zakelijke oplossing van KPN ÉÉN. Hiermee bieden we vast en mobiel bellen, internet en online software aan in één pakket. In plaats van zelf te investeren in dure hardware, maak je gebruik van een telefooncentrale in de cloud. En heb je binnen je organisatie te maken met krimp of groei dan kunnen we het communicatiepakket daar naadloos op laten aansluiten. Dat is flexibiliteit in optima forma.”

Goud business partner van KPN
De samenwerking met KPN bestaat al meer dan 25 jaar; Paree B.V. mag zich al jarenlang goud business partner van KPN noemen. Dat betekent dat het bedrijf beschikt over uitgebreide kennis en ervaring met (zakelijke) KPN producten en diensten. “KPN ÉÉN is in mijn ogen een ideale oplossing voor ondernemers. Het integreert vaste telefonie, mobiele telefonie, internet en online software. Daar kun je het gebruiksgemak en optimale flexibiliteit bij optellen. Immers, we bieden één contract, één vaste prijs per medewerker, één telefoonnummer, één factuur en één helpdesk. Echt, veel makkelijker kunnen wij het niet meer maken”, aldus Van Oosten.

KPN ÉÉN is toekomstbestendig
Het hart van KPN ÉÉN wordt gevormd door een online platform waarop continu de nieuwste releases ‘draaien’. Ondernemers zijn dus niet alleen bevrijd van dure investeringen maar ook van het onderhoud en beheer. “Daar komt bij dat KPN ÉÉN de mogelijkheid biedt om modules toe te voegen. Nu bestaat die keuze uit Zakelijk Office 365 en Mobile Device Manager én hier zullen in de toekomst zeker nog modules aan worden toegevoegd. De huidige modules maken het bijvoorbeeld mogelijk om online te vergaderen middels Microsoft Lync en grip te houden op alle devices.”

Proactieve partner
Paree en Van Oosten benadrukken dat zij werken met vaste aanspreekpunten, ook als het gaat om KPN ÉÉN. Daarbij bewijzen zij opnieuw een ideale partner te zijn. “We monitoren onze diensten 24/7. Gelukkig biedt KPN een uiterst stabiel netwerk. Maar is er onverhoopt een storing, dan signaleren en verhelpen wij deze vaak nog voordat de ondernemer er zelf erg in heeft.”
Paree B.V. Elektro – Telecom

Werrilaan 8

4453 CC ’s-Heerenhoek

Telefoon: 0113 – 35 24 40

info@paree.nl

www.paree.nl / www.werkenbijparee.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.