De Zeeuwse Zaken: de onafhankelijk financieel dienstverlener voor bedrijf en privé

In De Zeeuwse Zaken vindt u een adviseur, sparringpartner en procesbegeleider voor financiële zaken als bedrijfsfinanciering, kapitaalinjecties, crowdfunding en financiële planning. Ook biedt De Zeeuwse Zaken hulp bij het opstellen van ondernemersplannen. Hoe ze dat doen? We vragen het een aantal klanten.

Van privé hypotheek en pensioen naar crowdfunding
Kees Traas van Pet Specials ging voor de financiering van zijn nieuwe woning naar De Zeeuwse Zaken. En passant kreeg hij ook pensioenadvies. Kees was tevens op zoek naar financiële middelen voor zijn bedrijf. Dit wilde hij via crowdfunding ophalen.

Hoewel hij al best wat over crowdfunding wist, koos hij er toch voor om zijn adviseur van De Zeeuwse Zaken in te schakelen. “Ieder zijn expertise, toch? Bovendien kijken zij op een heel andere manier naar je bedrijf, je mogelijkheden en toekomstvisie. Dat is voor mij heel verfrissend en leerzaam geweest.

Ze presenteren je bedrijf waarheidsgetrouw en professioneel richting de investeerders. Dit bood mij en de investeerders extra zekerheid. En je hebt er zelf geen omkijken naar. Ook dat is fijn!”

Bedrijfsoverdracht
Simon de Feijter wilde zijn onderneming overdragen. Hij besloot een adviseur van De Zeeuwse Zaken in te schakelen. “Vooral vanwege het grote netwerk met potentiële overnamekandidaten”, legt hij uit. “Maar gaandeweg bleek de adviseur een grotere meerwaarde te zijn. Bijvoorbeeld door de uitgebreide cijfermatige uitwerking en zijn perfecte ondersteuning in het beantwoorden van vragen van de koper. Maar ook zijn drive om het niet 80 of 90, maar 100% goed te doen. Misschien was het me zelf ook gelukt, maar ik ben blij dat ik De Zeeuwse Zaken heb ingeschakeld. Nu heb ik het gevoel dat het zowel voor mij als voor de koper perfect geregeld is en dat is erg waardevol. Ik raad het iedereen aan.”

Tekst: Kim de Booij
Foto: Ruden Riemens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"22264","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */