Vacaturespecial

Deelname vacaturekrant
Sinds vorig jaar verstuurt Zeeland Business periodiek een vacaturekrant naar ruim 130.000 huis-aan-huis adressen in Zeeland. Deze tabloid is een high-end kwalitatieve krant en staat boordevol Zeeuwse vacatures en redactionele items over Zeeuwse werkgelegenheid. De krant wordt verspreid in de kerngebieden met hoge inwonersaantallen in Zeeland.


Samenwerking Zeeuwsevacaturebank.nl

Per november 2018 werkt Zeeland Business samen met ZeeuwseVacaturebank.nl om uw vacature goed onder de aandacht te brengen bij werkzoekenden. Naast een kosteloze online plaatsing op ZeeuwseVacaturebank.nl is het tevens mogelijk om uw vacature extra te promoten via onze print en online kanalen van Zeeland Business Media.


Plaats uw vacature
Breng uw vacature onder de aandacht bij 130.000 personen in de Zeeuwse Vacaturekrant. Een plaatsing is mogelijk door middel van het vermelden van een vacature of door het plaatsen van een bedrijfsprofiel over uw organisatie als werkgever voor werkzoekenden. Bekijk alle plaatsingsmogelijkheden via deze link.

Heeft u direct interesse in een plaatsing? Vul dan het interesseformulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.


Plaats uw vacature in de vacaturekrant
U kunt uw vacature plaatsen in de periodieke vacaturekrant van Zeeland Business. Deze tabloid formaat krant verschijnt in een oplage van 130.000 exemplaren en wordt huis-aan-huis verspreid in de kerngebieden op Schouwen Duiveland, Walcheren, Beveland en Zeeuws-Vlaanderen.
Daarnaast wordt iedere vacature doorgeplaatst via onze social media kanalen.

Promoot uw vacature via onze online kanalen
Daarnaast is het mogelijk om je vacature extra te promoten via onze online kanalen website en social media.
Meer informatie over onze promotiemogelijkheden, klik op “promoot je vacature


Bekijk de meest recente vacaturekrant hier: