Deelnemen aan de ‘Parade of Sail’!

Op zaterdag 24 augustus 2013 is het mogelijk om als lid van Zeeland Business Netwerk niet alleen de ‘Parade of Sail’ – ook bekend als ‘De Vlootschouw’ tijdens Sail de Ruyter Zeeland 2013 – te aanschouwen, maar er ook daadwerkelijk aan deel te nemen! Zeeland Business is door de organisatie van Sail De Ruyter 2013 in de gelegenheid gesteld om dit spektakel exclusief met de tweemaster ‘Gallant’ bij te wonen. Er is plaats voor 32 personen met een eventuele uitloop naar 40 personen.

Normaal gesproken voorziet het arrangement in het uitvaren vanuit de Vlissingse haven om nabij de Boulevard voor anker te gaan om de ‘Parade of Sail’ te aanschouwen, maar in dit geval zal de ‘Gallant’ als ‘ZeelandBusiness-schip’ ook daadwerkelijk meevaren tijdens de vlootschouw te midden van de Tall Ships en Windjammers. Zwaaien naar de toeschouwers op de Vlissingse boulevard is toegestaan…

Het arrangement:
13:00   Ontvangst in ‘De Timmerfabriek’
13:45   Afvaart met de ZeelandBusiness-tweemaster ‘Gallant’
14:00   Deelname aan de ‘Parade of Sail’
16:30   Terug in de Vlissingse haven

  • Eten (hapjes) en drinken tijdens de vaartocht is inbegrepen.
  • In verband met het zakelijke karakter van dit door Zeeland Business aangeboden arrangement kunnen uitsluitend volwassenen deelnemen

Dit bijzondere en exclusieve uitstapje wordt extra georganiseerd en maakt geen deel uit van de reguliere bijeenkomsten van Zeeland Business Netwerk. De vaartocht kent dan ook geen officiële onderdelen en heeft een informeel karakter.  Meer info is in te winnen via netwerk@zeelandbusiness.nl.

 

In 1916 liep de ‘Gallant’ – een stalen tweemastlogger met een klassiek interieur – van stapel als de vislogger ‘Jannetje Margaretha’. In 1993 kwam het schip opnieuw in de vaart in het voor- en naseizoen op het IJsselmeer en de Waddenzee en in de zomerperiode op de Noord- en Oostzee. Het schip maakt tegenwoordig deel uit van rederij Hollands Glorie.
Engeland behoort tot de favoriete zeilbestemmingen. Het wisselende spel van tij en stroom maakt een zeilzwerftocht met de Gallant tot een bijzonder avontuur.Het schip is voorzien van 2-, 3- en 4-persoonshutten, een gerieflijk dagverblijf en een compleet ingerichte kombuis.
Tijdens ‘Sail De Ruyter Zeeland 2013’ zal dit schip exclusief voor Zeeland Business Netwerk worden ingezet. Opvarenden maken gebruik van een bijzonder arrangement dat voorziet in werkelijke deelname aan de ‘Parade of Sail’, inclusief eten (hapjes)  en drinken.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.