DELTA driemaal op rij Top Werkgever

DELTA mag zich voor het derde jaar op rij Top Werkgever noemen. Het onafhankelijke onderzoeksbureau CRF Institute is opnieuw tot deze conclusie gekomen. De scores van DELTA op het gebied van onder andere arbeidsvoorwaarden en training en ontwikkeling zijn hoger dan de voorgaande twee jaren.

58 organisaties hebben zich dit jaar gecertificeerd als Top Employer. DELTA en EPZ zijn de enige twee bedrijven in Zeeland die deze erkenning hebben gekregen. Het keurmerk dat CRF afgeeft staat voor goed werkgeverschap van een organisatie en biedt (toekomstige) werknemers, investeerders, klanten en andere stakeholders van organisaties de garantie dat zij kiezen voor een zeer goed presterende organisatie.

Persoonlijk leiderschap
DELTA gooit vooral hoge ogen met de manier waarop zij aandacht besteedt aan een optimale bedrijfscultuur. DELTA stimuleert medewerkers om de verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen carrière. Opleidingen, trainingen, coaching, projectdeelname, alles is mogelijk als de medewerker maar zelf het initiatief neemt. Ook over de inzet van de arbeidsvoorwaarden voert de medewerker voor een groot gedeelte zelf de regie.

Voor meer informatie kijk op DELTA

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"2988","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */